- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
Ето ви малко храна за размисъл.
- Истината ще ви направи свободни
- Никога една параноя не е напълно безпочвена
- Повечето хора не желаят истински да бъдат свободни, защото свободата натоварва с отговорност, а повечето хора се плашат от отговорността
- Свободата на индивида не е дар на цивилизацията. Най-голяма свобода е имало преди появата на каквато и да е цивилизация
- Ако човек почне да се интересува от смисъла на живота или неговата ценност, това означава, че той е болен
- Първият човек, който е изругал, вместо да хвърли камък, е бащата на цивилизацията
Последно редактирано от RagioL : 05-21-2013 на 13:26
аве син-ко , мислиш ли че ако имах витара щях изобщо да пускам оферта , нали като ме види и ще се изсмее еи така мухахахамежду другото фъки , отрицанието понякога е от скромност , това го разбирам
кефят ли те немски машини ? имам и немско плажно масло за нежната ти кожичка
![]()
Последно редактирано от valentão : 05-21-2013 на 13:35
да добавя, освен,че ме дразни отношението ти към жените,трябва да се научиш къде и как да се държиш и къде ще ти мине номера .. аз не съм от тия дето обичат такова държание тип '' приличаш на евтина курва,значи джипа ми ще те впечатли достатъчно'' ,
така че ще те помоля да не ми говориш така
не те мисля за евтина курва , ако те мислех нямаше да ти споменавам за колата , примерно щях да мина с 1 водка
отношението ми към жените е галантно , просто си малка да осъзнаеш истината която се крие в дълбините
и между другото добре е да почнеш да захапваш флирта , ще ти помогне![]()
С тия приказки за големи джипки да не си поддръжник на тезата че 8см могат да задоволят всяка жена?![]()
ми малко повече еколко малко , по добре да не те комплексирам ся
аз съм галантен младеж и обичам да ужахвам хубавите момичетамежду другото няма нищо нередно във флирта дори човек да е обвързан,тва може да се възприеме като приятелски майтап нищо повече,кво се стягаш.да не те държат изкъсо и да ти четат профилните мнения,бахти и доверието в тая връзка бреее
![]()
^ той имаше предвид друго![]()
![]()
![]()
ти си флиртувай като искаш целогодишно,аз съм решила,че щом не искам това от човека до мен е редно и аз да не го правя
и повярвай ми нося на майтап,когато е такъв и ако за теб няма разлика между флирт и бз,закачане и т.н. за мен има,а ти за моята връзка не бери грижи
айде аз спирам щото ми стана ясно,че говориш едно към гьотере и говориш за неща,които пък грам не те бъркат
ясно![]()
снимка на потничето ?
апф пък аз нищо не мога да си харесам.. тая година ( както миналата) големи боклуци.. само си харесах един потник с дантелен цял гръб и отпред разпуснат - розов.. супер яко ми стоеше ама майка ми каза,че дантеления гръб го носят тия от магистралата и не си го взех
![]()
http://prikachi.com/images/488/6137488g.jpg - На живо изглежда още по-добре :д
И това не е вярно. Харесвам дантелатаТрябвало е да си го вземеш щом го харесваш.
Мисля сега да си взема някакво подобно или нещо по-интересно от това, ако мога да намеря хубаво
и на по-ниска цена, че направо убих нашите със желанията ми за лятото.
Нищо от миналата година не ми става почти. :/
пс; тела ми не е със най-хубавата камера, но е чисто черно.. само да спомена :д
*сън*
ми да ама пък беше розов и трябваше да си купя сутиен със силиконов гръб,а съм носила и изобщо не са ми удобни,тоя силикон от слънцето се разтяга,абе мазало
апфф супер як гръб![]()
ами трябваше ама... и беше 13 лв. - нищо не е ама като съм смотана![]()
колко лв. е тоя потник,че си убила вашите чак ?
охх и аз до скоро все черни дрехи си купувах обаче сега цветните станаха повече .. имам от всеки цвят поне по 3-4 летни дрешки + дънкови работии уж все имам много дрехи и все нямам какво да облека и седя и се чудя като идиот по половин час
![]()
аз за дрехи нашите не ги пипамсъбирам си,баби,дядовци,стипендии и така
![]()
Само за къси панталони (4-5 чифта) съм дала.. абе средно аритметично по около 16/17лв за всеки :Д
Потници си купих няколко и очаквам сега да си взема още 5-6 и може би още 2 ризки или от тия потничета без презрамки.
Купих си и обувки.. А все пак имам и брат, не може всичко за мен да отива и на него му трябват нови дрехи.
Израстна супер много тая година и повечето му дрехи са му тесни..![]()
Иначе този струваше 16 лв., а иначе ако не искам нещо претенциозно си вземам за по 7-8 лв. Понякога има разпродажби, на които има страшно хубави неща и съм стигала до 3лв. за чисто нов и супер якия потник
Но вече няма такива разпродажби.. или поне не толкова евтини :д
*сън*
добре,досрамя ме да кажа аз колко неща съм си харесала![]()
Срам.. това е много лошо нещо.
Казвай си каквото ти е на душата.
Бях на панаир и ядох захарен памууууууккк :Д И после цялата ми уста беше розова![]()
*сън*