- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
 Отговор в тема
 Отговор в тема

оффф тия почивни дни грам не ги усетих,а как ми се спиии

Едно време не се ли нареждах те със скумрията как така изведнъж се залюбихте?

мързи ме да седна да уча

най-добрия вариант - да се наспя и утре,когато трябва да спя да уча.. ндааам ^^

кой това ?
Твое е само това, което си изял и изпил!
Нося нещастна вест, филма ми уби няколко продуцента и един сценарист.
Аз тая седмица щях да правя по английски, по бел и философия, но пак, че това по философия се отмени, че ми е супер кофти. Цял учебник да преговарям, това си е просто мъчение. Сега имам още по история да правя и май по още няколко предмета. И имам и изпитвания, ужас е.
RagioL не мога да ти предложа нищо гръцко. :/
*сън*
о.0
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.