- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
зависи какво е.. по принцип не обичам да повтарям въпросите освен ако не са интересни.... щото хубав разговор не се води като си задаваш с някой еднакви въпроси... поне аз не успявамвсе забивам някъде
![]()
интересите са ми много ама ако тръгна да уча всичко,което искам баща ми ще се види в чудоще фалира
![]()
исках право да уча ама там се бута всеки,а на мен това не ми харесва.. щях да го уча щото ми харесва ама като гледам как всеки 2ри учи това се отказах ...
все още не съм решила какво ще уча.. имам си нещо наум ама дали ще стане не знам ...
Не трябва да се плашиш от конкуренцията- тя е навсякъде... И въпреки това , замисли се. За професиите и длъжностните, към които няма много желаещи кандидати - също разправят, че били ,,лоши'' и нямало реализация. А реализацията в България - никъде , или път на всякъде ( зависи от човека)
![]()
За правото искам да ти кажа, че е наистина много по-добър избор, отколкото например да запишеш някаква икономика.
И ето я тази икономиката. Когато не знаеш какво точно искаш да учиш ( а така е при повечето от нас -младите) - всички ще те съветват да запишеш икономика, защото във фирмите търсят икономисти. А пък то всъщност е претъпкано с такива..
И ти нали си 11 клас? Ако не си научила език - не е късно. В скандинавските страни, естония, дания и др. има и по-евтино образование и университети..
Иначе , аз сега завърших и съм буквално в мъглата. :Д Специалностите , които имат бъдеще като компютърни технологии - не са ми интересни, нито пък медицината, архитектурата, инженерството .. ;д