Дребната те занимава с коне и кока!
Първоначално написано от RagioL Дребната те занимава с коне и кока-КОЛА ! дребната ?!?!?!
Първоначално написано от FuCKkK13 дребната ?!?!?! Добре не дребната, малката
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от TrollFaace Добре не дребната, малката тоя па
Първоначално написано от FuCKkK13 дребната ?!?!?! Дразня те понеже си прося побой от блондинка. Ако не се бъркам си русокоса.
Първоначално написано от RagioL Дразня те понеже си прося побой от блондинка. Ако не се бъркам си русокоса. аз вече съм мн тъмно руса...
Първоначално написано от FuCKkK13 аз вече съм мн тъмно руса... Потъмняваш с времето а.
Първоначално написано от RagioL Потъмняваш с времето а. не,просто като маллка бях с на баща ми косата,а сега май минавам към на майка ми или поне към много тъмно русо
Първоначално написано от FuCKkK13 не,просто като маллка бях с на баща ми косата,а сега май минавам към на майка ми или поне към много тъмно русо у на мама рожбата
Първоначално написано от FuCKkK13 не,просто като маллка бях с на баща ми косата,а сега май минавам към на майка ми или поне към много тъмно русо Демек потъмняваш с времето до някъде. От доста време не съм пушил, а вчера запалих не цигара а пура, бих казъл че прилива на никотин в глава е страхотен.
Последно редактирано от RagioL : 06-28-2013 на 15:24
Първоначално написано от RagioL Дребната те занимава с коне и кока! Наркоманка кво да е ...
Първоначално написано от TrollFaace Наркоманка кво да е ... ае я престани да говориш глупости че някой ще вземе наистина да ти повярва * обижда те *
Правила