- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
Ако му направя торта ще бъде доста тъпо.. смсл.. Той прави уникални торти (оо да, готви прекрасно <3 не знам от къде съм го намерила тоя човек, ама той ще стои в кухнята в бъдеще :Д) и няма да се получи толкова добре. Пък и искам да е нещо, което не сме яли заедно никога :Д
*сън*
ясно.. и все пак мн се паникьосваш![]()
това е просто готвенеи да не му хареса ще го яде заради тебе ( предполагам) не е голямо успокоение ама да..
голяма работа нещо като не станеаз един път правих една торта в на която блата имаше 2сп.л. брашно -САМО 2 СП.Л. и естествено ми се разпадна и взех крема,натроших блата в крема и така се ядеше
![]()
Вие тука се hype-вате една друга, после ще се чуди откъде му е дошло и кво толко е станало.
Ти: 2 часа подготовки, тука обсъждам, притеснявам се, дали ще му хареса, ма с кво да го комбинирам, ма вие другите как мислите, правили ли сте такова, я малко идейки, а-у
Той: Гаджето днеска ше пече и ше пием, та ше моо поритаме само 1 час.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
абе не ми беше смешно,даже ми беше станало скапано ( въпреки че я правих без повод) ... щото 3 часа да се занимаваш с някаква скапана торта и накрая да не стане... ама пак се изяде де.. то беше станало накрая шоколадов крем с орехи ( щото блата беше предимно от орехи и за това се разпадна) и пак си беше хубаво ама да..