Е, не мога да го набия, ама мога да го накажа, но мисля, че няма да се стигне до там :д
*сън*
Първоначално написано от fUcKsMiLe Е, не мога да го набия, ама мога да го накажа, но мисля, че няма да се стигне до там :д Окей, поправям се. Той: Абе, братлета, днеска нали ритахме мач сутринта. Те: Да. Той: Е некак си заради тва съм на сухо сега. :/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho Окей, поправям се. Той: Абе, братлета, днеска нали ритахме мач сутринта. Те: Да. Той: Е некак си заради тва съм на сухо сега. :/
Първоначално написано от fUcKsMiLe Е, не мога да го набия, ама мога да го накажа, но мисля, че няма да се стигне до там :д С вдигнати ръце то вратата или в ъгъла ?
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от TrollFaace С вдигнати ръце то вратата или в ъгъла ? На улицата с публика, за повече ефект и да не се повтори!
Първоначално написано от fUcKsMiLe Е, не мога да го набия, ама мога да го накажа, но мисля, че няма да се стигне до там :д апффффффф само погледа като ми види му е ясно що е то ще ядеш каквото ти сготвя и има ли почва у нас
Правила