Първоначално написано от TrollFaace да не ти пука, вместо с вилица ще ядете с лъжица и готово да ама баща ми после ме бз 1 седмица кога вика пак ще ядем торта под формата на крем
Първоначално написано от FuCKkK13 да ама баща ми после ме бз 1 седмица кога вика пак ще ядем торта под формата на крем Найс И да, ако не стане ще гледаме филм.
*сън*
Първоначално написано от fUcKsMiLe Найс И да, ако не стане ще гледаме филм. а ние кво ще ядем като дойдем ? Аз не идвам заради филм
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от TrollFaace а ние кво ще ядем като дойдем ? Аз не идвам заради филм ъм според тебе дали ще сме им запотрябвали ?
Първоначално написано от FuCKkK13 ъм според тебе дали ще сме им запотрябвали ? Е добре аз вече съм си направил графика че ще ям шницели с картофена салата ... Кво правим ся ??
Първоначално написано от TrollFaace Е добре аз вече съм си направил графика че ще ям шницели с картофена салата ... Кво правим ся ?? ще си купиш пица и ти е запълнен графика ( големия график )
Първоначално написано от FuCKkK13 ще си купиш пица и ти е запълнен графика ( големия график ) еми тя каза че сме добре дошли и аз вече съм се нагласил кво ще ям ... ся може да ми стане нещо
Правила