.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Приятел?

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

Question Приятел?

Предполагам на всеки му е позната фразата "За мен си само приятел/брат" или "Прекалено много държа на теб за да рискувам да си развалим взаимоотношенията".Въпроса ми е най-вече към женската част.Защо когато една жена сложи някой в графа приятели той си остава там завинаги?Защо когато някой прави всичко за да помогне и доказва, че на него може да се разчита той винаги бива приятел? И каквото и да прави той завинаги си остава там.

П.П. Моля само сериозни отговори без хапливи забележки и обиди
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Не слагай под общ знаменател и внимавай как използваш думи като винаги и завинаги. ; )

Въпросното момиче не те харесва, колкото по-рано го приемеш, толкова по-бързо ще я забравиш и ще си намериш нова.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Мисля че се подразбира, че всяко правило има своите изключения.Да може да не ме бива особено в изразяването, но по важен е контекста. Иначе относно приемането и забравянето не съм на това мнение. Човек може да приеме дадена ситуация, дадена случка, но въпреки това да не забрави особено ако става въпрос за човек който е целият свят за някой.
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз съм мъж,но:
    1. Коронната реплика за измъкване от сложна ситуация
    2.Има някакви пречки
    3.Заета е в момента
    4.Донякъде я кефиш,иска те около нея,но нещо и пречи да те възпроеме като мъж или не и харесваш външно.Не я кефиш достатъчно за те допусне по интимно до себе си.
    5.Някой си мислят,че могат да изгубят приятелството на даден мъж ако тръгнат и се разделят след това.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-15-2013 на 13:17
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    ( Голямата "тайна", която заобикаляте когато не ви изнася и се правите на жертви ) :

Защото когато някой не те привлича не може да имате пълноценна интимна връзка.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си