.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Мисля си че му омръзнах ?

Здравейте!
    С приятеля ми сме заедно от година и половина и мисля че май му омръзнах... Известно време го нямаше по работа и след като се върна започна да се държи студено с мен... Не ми обръща вече чак толкова внимание, имам чувството че страста я няма от негова страна.. лигави се смисал такъв че ме базика и по този начин ме дразни много защото не се чува какви ги говори.. ако седнем на някое кафе си говори само с приятелите си миналия път дори не седна до мен и ми каза "Кво да сядам до теб да ти се вра в гъза ли ? " което ми прозвуча като "Оф не ме занимавай!" .. като сме в тях постоянно на тъпия лаптоп и пак не ми обръща внимание караме се за най-малките неща, дразни се от най-малкото,провокира ме,обижда ме (уж на шега, но в повечето случаи не е ....), дразни се с мен,знае си неговото,каквото каже трябва да стане, дори наскоро ми казаха че съм "жена под чехъл" което ме накара да се почувствам много тъпо .. да признавам си правя всичко което ми каже.. явно така съм го научила.. понякога ме хваща страх от него от начина му на поведение.. по студен е към мен .. ии почвам да се притеснявам че явно съм му омръзнала..по телефона ми говори едно такова сърдито.. не е като преди рядко ми казва "Обичам те!" и т.н. ... просто не е същия човек.. преди ми обръщаше страшно много внимание което ми харесваше защото си мислих че неможе без мен.. а сега просто не е същия човек... моля ви дайте ми някакъв съвет за това как да си върна всичкото това внимание към мен ?
    Мерси предварително.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щом е стигнало чак до тук ме съмнява да си го върнеш... Той преди любвеобилен ли беше или като цяло е по-студен човек?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Пробвала ли си да поговориш с него? Да го питаш на какво се дължи тази промяна в отношението му към теб, дали се е случило нещо докато е бил в командировка?

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Пробвала ли си да поговориш с него? Да го питаш на какво се дължи тази промяна в отношението му към теб, дали се е случило нещо докато е бил в командировка?
    Ами да вчера му казах че се държи по студено и на мен това не ми харесва, а той ми отвърна глупости не е така въобразчваш си ... ами докато го нямаше мн филми му набиха смисал че съм се занимавала с друго момче и тем подобни, но той ми повярва че всичко е измислено, но по някакъв начин когато види момчето ме базика с изрезението "охо твоя приятел" и т.н.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Щом е стигнало чак до тук ме съмнява да си го върнеш... Той преди любвеобилен ли беше или като цяло е по-студен човек?
    ами незнам.. еми не е студен човек много е общителен с хората, но когато не стане на неговата се променя изцяло става по студен сърдит и т.н. ...преди наисина ми обръщаше страшно много внимание казваше ми че ме обича и то доста често говореше ми много мили неща но сега всичко това намаля и то много ..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Оценяваме нещо, чак когато го загубим" - накарай го да те оцени!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    "Оценяваме нещо, чак когато го загубим" - накарай го да те оцени!
    Ако на него наистина вече не му пука за нея, ще се радва, че тя иска да го напусне, а няма да направи усилия да я задържи.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    СЪгласен, но ако е така, следователно няма защо да се мЪчи момичето с подобен тип. И в този случай за нея ще е най-добре да се разкара от него.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    СЪгласен, но ако е така, следователно няма защо да се мЪчи момичето с подобен тип. И в този случай за нея ще е най-добре да се разкара от него.
    Прав си Ако наистина нещата са чак до там зле, да си търси авторката късмета другаде

Случват се и такива неща... : )
    Разделете се като големи хора и продължи напред. Помисли дали заслужаваш такова отношение.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Случват се и такива неща... : )
    Разделете се като големи хора и продължи напред. Помисли дали заслужаваш такова отношение.
    мхм.
    Съжалявам, но и аз мисля, че това е загубена кауза и си му омръзнала.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Поведението му говори достатъчно. Ти сама казваш, че ти така си го научила да изпълняваш всичко и ето го резултата, качил ти се на главата. Скръцни му със зъби и му кажи, че ако продължава така, ще прекратиш връзката ви, ако не реагира на това нещо, значи е ясна работата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Поведението му говори достатъчно. Ти сама казваш, че ти така си го научила да изпълняваш всичко и ето го резултата, качил ти се на главата. Скръцни му със зъби и му кажи, че ако продължава така, ще прекратиш връзката ви, ако не реагира на това нещо, значи е ясна работата.
    И аз съм на това мнение.
    Но си мисля, че дори няма смисъл и да се опитва да му скърца със зъби.
    По-добре да си продължи живота, той явно няма желанието тя да е в неговия.

Голям фен Аватара на slimbo
    Ами не го търси , не го викай първа , като ти звъни 1 път примерно не дигни / с 2 думи накарай го да ревнува /

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си