- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска секс...
Ще си позволя да съм малко груба, съжалявам.
Ако сексуалния ви живот не върви, то връзката ви пропада.
2 мин секс?
Има друга 100%.
Късай с него..![]()
Сексът не е най-важния фактор в една връзка,но има голямо значение за нея.Все пак всеки си има периоди,в които просто не му е до това,дори мъжете.Зависи от това,дали при вас е просто период или това продължава от по-дълго време? И все пак не бъди толкова сигурна,не е изключен и варианта да има друга..
хахаха
Кат той не иска.. ела при мен няя те върна![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Оди на чуждо,нали това са заучените фрази
Мани.. ще земе си помисли после,че е к`рва и ще пусне тема.. Ама нали не съм к`рве?![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Е ако реши да се шиба с други докато е със спиди ква да е освен разпоретина.Само че момичето явно си го обича и няма да дойде нито при тебе,нито при който и да е полов атлет от форума.
Поговори сериозно с него.Щом си си го харесала толкова,че това,че си незадоволена не е разбило връзката ви в продължение на 2 години те поздравявам.Това показва,че си надмогнала животинското и си се влюбила наистина.Въпреки това неговия егоизъм е странен и ме озадачава.Дала си прекалено малко информация.Разкажи повечко и може би ще получиш отговор различен от ''заеби го тоя,ела да ме видиш мен''![]()
кommer til utenlandske Faen ta deg mor å flykte tuka.trea Nada Lech
?
s40t4@, GOOD JOB
Последно редактирано от GeGaSa : 01-24-2013 на 23:53
Супер гадно и тъпо се чувствам.Отначало мислех, че е инцидентно обаче вече започвам да се убеждавам, че просто не му се прави секс с мен. А казва, че ме обича и, че съм най-красивата и т.н. и т.н...Не знам какво да правя...Нито един път не съм свършвала, винаги удоволствието трае 2-3 мин. и след това отново 2-3 седмици без секс. Вече наистина не издържам. Постоянно съм нервна и раздразнителна. А той все ме пита какво ми има........
2-3 седмици :O Какво да правиш...като гледам освен да го изнасилваш всеки път,друг начин няма
Можете ли да си представите как съм се чувствала... Молила съм му се... Да кажете, че съм грозна- не съм. Не се хваля, но имам хубаво тяло, приятна външност. Постоянно ми казва, че съм красива, че ме обича, но секса ни е под всякаква критика. Два пъти в месеца за по 2 минути... Правя му свирки, не съм някоя, която ще се дърпа. Гълтала съм дори, винаги правя каквото той иска, но не получавам нищо. Вече започва сериозно да ми писва...
Чак ми става унизително да го моля... А той си знае неговата. Не виждам никакъв вариант с който да оправя нещата..![]()
Ми хубаво,обичай си го,ама незадоволеността ще те перне до такава степен , че щеш нещеш ще го зарежеш.
maDamn
^
Къв сериозен разговор? Да му каже - не свършвай за 2мин!!!! Или пък ЖЕЛАЙ МЕ ПОВЕЧЕ! Вярно е, че понякога за загубата на честите интимни отношения са причина кавгите, разправиите, отчуждаването и тн., ама в случая... Виж, бе, авторката, има хора, които искат искат искат да ебат и като те ебат известно време си взимат липсващото и нямат нужда от повече. Има други хора, които те ебат ебат ебат ебат и като свършат да те ебат, продължават да те ебат ебат ебат, защото много им се ебе и просто не могат без да ебат и то не да ебат, а да ебат по МНОГО и то всеки ден.
уу, че няма mature language filter, че шеше ми изчезне коментарът.
Temet Nosce
벨야카
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.