.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Hybrid View

Супер гадно и тъпо се чувствам.Отначало мислех, че е инцидентно обаче вече започвам да се убеждавам, че просто не му се прави секс с мен. А казва, че ме обича и, че съм най-красивата и т.н. и т.н...Не знам какво да правя...Нито един път не съм свършвала, винаги удоволствието трае 2-3 мин. и след това отново 2-3 седмици без секс. Вече наистина не издържам. Постоянно съм нервна и раздразнителна. А той все ме пита какво ми има........

Супер фен Аватара на minchorna
    2-3 седмици :O Какво да правиш...като гледам освен да го изнасилваш всеки път,друг начин няма

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от katerina petrova166 Виж мнението
    Супер гадно и тъпо се чувствам.Отначало мислех, че е инцидентно обаче вече започвам да се убеждавам, че просто не му се прави секс с мен. А казва, че ме обича и, че съм най-красивата и т.н. и т.н...Не знам какво да правя...Нито един път не съм свършвала, винаги удоволствието трае 2-3 мин. и след това отново 2-3 седмици без секс. Вече наистина не издържам. Постоянно съм нервна и раздразнителна. А той все ме пита какво ми има........
    Ами кажи му какво ти има.Той предполагам е млад,не е някой,който да няма физическа възможност.Можете да поработите заедно в тази насока.Иначе колкото и да го обичаш,това ще помрачи любовта ви и дори и да не го напуснеш,вероятно ще му изневериш...

Можете ли да си представите как съм се чувствала... Молила съм му се... Да кажете, че съм грозна- не съм. Не се хваля, но имам хубаво тяло, приятна външност. Постоянно ми казва, че съм красива, че ме обича, но секса ни е под всякаква критика. Два пъти в месеца за по 2 минути... Правя му свирки, не съм някоя, която ще се дърпа. Гълтала съм дори, винаги правя каквото той иска, но не получавам нищо. Вече започва сериозно да ми писва...

Можете ли да си представите как съм се чувствала... Молила съм му се... Да кажете, че съм грозна- не съм. Не се хваля, но имам хубаво тяло, приятна външност. Постоянно ми казва, че съм красива, че ме обича, но секса ни е под всякаква критика. Два пъти в месеца за по 2 минути... Правя му свирки, не съм някоя, която ще се дърпа. Гълтала съм дори, винаги правя каквото той иска, но не получавам нищо. Вече започва сериозно да ми писва...
    Щом си го харесваш,хващай го за ушите и му казвай,че ако иска да е с теб ще се постарае.

намери си друг най добре

Не мога, защото го обичам...

тогава още нерви ще трошиш

Като си намериш друг, който те чука като за последно.. лесно ще забравиш мъката по настоящия ти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Като си намериш друг, който те чука като за последно.. лесно ще забравиш мъката по настоящия ти.
    За пореден път ще кажа,че котките са зли и не трябва да ги слушаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си