- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска секс...
Явно не го привличаш вече. Омръзнала си му. Липсата на секс в 1 връзка наистина е проблем. Или си хвани ново гадже, или поговори с него по темата и му обясни как се чувстваш. Впрочем - сигурна ли си, че не си го засегнала с нещо, за което да ти връща?
След глупавите им изказвания и аз да ти кажа моето мнение. Причината е, че свършва за 2 минути. Той се е депресирал и е виждал, че си незадоволена и сега няма никакво желание да го прави изобщо. И моя приятел бързо свършва и аз имах момент, в който нямах желание за секс с неговото свършване, но като свърши веднъж и след това е по-дълъг секса. Но едва ли ще те послуша, понеже си го молила вече и ти е отказвал....
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
"След глупавите им изказвания и аз да ти кажа моето мнение." - Прости невежеството ни, о велика! Не казвам, че това което каза на момичето е грешно или нещо от сорта, ама това изречение ме издразни, наистина много. Няма връзка с темата, реших да ти го кажа просто...
FasterBeach, осъзнаваш ли, че ника ти означава "по-бърз плаж", което означава, че си го объркал/а? И второ - защо се гавриш с момичето? Като не можеш да кажеш нищо умно, по-добре беше да си замълчиш...
Или се притеснява, или се забавлява с някоя друга девойка, но мисля, че е второто...
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Beach=плаж
bitch=кучка
*** Не знам, на мен някак си с fasterпо ми се връзва bitch, ама щом си казал/а... Както и да е - не му е тук нито времето, нито мястото...
ако е след 50-60 години има разбираеми причини да не иска (не може)
Според мен не му е гот, че свършва за 2 минути и те оставя някак си ъъъъ...незадоволена, разочарована и прочие. Говорете си бе хора! Не разбирам какво толкова ви е страх да си споделяте? Уж сте заедно от 2 години, а не можете да седнете и да си поговорите за интимния ви живот...
Половината или не си използвате мозъка или страдате от липса на такъв! Има 100 пъти по смислени, ексцентрични, интересни, завладяващи т.н. от секса. Ако един мъж мисли само за секс тогава няма никакъв смисъл да ходи на два крака..всяко мъжко животно мисли повече от този индивид. (Да видела, колко хубаво било, когато жените отказвали секс на мъжете...) Само по мнението ти ми е ясно защо ти отказват. "Гей бил не знам си кво..." Не го познавам но познавам себе си и секса не ми е на първо място в живота. Докато вие правите се мъчите да накарате някое момиче да ви пусне само заради егото ви и за да се изфукате пред някого има други хора и тях други неща ги карат да се чувстват истински живи.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Има толкова много начини за забавяне на еякулацията, щом заради теб не се старае да пробва / а винаги има начин да се справи с този проблем, всичко е в главата/ - значи не си струва.
Кой каквото иска да приказва, ти имаш нужди - той не откликва на тях, а ти му стоиш вярна.
Ако не иска да прави секс с теб, поне да ти даде карт бланш ти да правиш секс.
Ти се съобразяваш с него в момента, той с теб - не.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Резнали са му пищова и го е срам да ти признае..![]()
Only God Can Judge Me !
Дръж го на сухо известно време , после ще видиш че сам ще ти скочи ..
Намери си нов.... или тва неможеш?![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Тука сте ебахти идиотите.. ако не му се ебе е гей? Ми има много причини всеки един мъж има такъв период, в който не му се шиба. А твоето приятелче се притеснява, щото свършва много бързо най-вероятно е от тва.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
като те гледам ква си залухава и аз немаше да искам..