- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той не иска секс...
Ще си позволя да съм малко груба, съжалявам.
Ако сексуалния ви живот не върви, то връзката ви пропада.
2 мин секс?
Има друга 100%.
Късай с него..![]()
Сексът не е най-важния фактор в една връзка,но има голямо значение за нея.Все пак всеки си има периоди,в които просто не му е до това,дори мъжете.Зависи от това,дали при вас е просто период или това продължава от по-дълго време? И все пак не бъди толкова сигурна,не е изключен и варианта да има друга..
хахаха
Кат той не иска.. ела при мен няя те върна![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Оди на чуждо,нали това са заучените фрази
Мани.. ще земе си помисли после,че е к`рва и ще пусне тема.. Ама нали не съм к`рве?![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
кommer til utenlandske Faen ta deg mor å flykte tuka.trea Nada Lech
Е ако реши да се шиба с други докато е със спиди ква да е освен разпоретина.Само че момичето явно си го обича и няма да дойде нито при тебе,нито при който и да е полов атлет от форума.
Поговори сериозно с него.Щом си си го харесала толкова,че това,че си незадоволена не е разбило връзката ви в продължение на 2 години те поздравявам.Това показва,че си надмогнала животинското и си се влюбила наистина.Въпреки това неговия егоизъм е странен и ме озадачава.Дала си прекалено малко информация.Разкажи повечко и може би ще получиш отговор различен от ''заеби го тоя,ела да ме видиш мен''![]()
?
s40t4@, GOOD JOB
Последно редактирано от GeGaSa : 01-24-2013 на 22:53
Супер гадно и тъпо се чувствам.Отначало мислех, че е инцидентно обаче вече започвам да се убеждавам, че просто не му се прави секс с мен. А казва, че ме обича и, че съм най-красивата и т.н. и т.н...Не знам какво да правя...Нито един път не съм свършвала, винаги удоволствието трае 2-3 мин. и след това отново 2-3 седмици без секс. Вече наистина не издържам. Постоянно съм нервна и раздразнителна. А той все ме пита какво ми има........
2-3 седмици :O Какво да правиш...като гледам освен да го изнасилваш всеки път,друг начин няма
Чак ми става унизително да го моля... А той си знае неговата. Не виждам никакъв вариант с който да оправя нещата..![]()
Можете ли да си представите как съм се чувствала... Молила съм му се... Да кажете, че съм грозна- не съм. Не се хваля, но имам хубаво тяло, приятна външност. Постоянно ми казва, че съм красива, че ме обича, но секса ни е под всякаква критика. Два пъти в месеца за по 2 минути... Правя му свирки, не съм някоя, която ще се дърпа. Гълтала съм дори, винаги правя каквото той иска, но не получавам нищо. Вече започва сериозно да ми писва...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5