.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Ще си позволя да съм малко груба, съжалявам.
    Ако сексуалния ви живот не върви, то връзката ви пропада.
    2 мин секс?
    Има друга 100%.
    Късай с него..

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    2 мин секс?
    Има друга 100%.
    Късай с него..

Неее. Той ме обича. Свършва бързо, защото много силно ме желае... Просто ми е тъжно, защото след като го направи и забравя за мен, а на всичкото отгоре го правим рядко и винаги съм незадоволена. Не може да ме възбуди изобщо...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    2 мин секс?
    Има друга 100%.
    Късай с него..
    + 1
    След като си незадоволена ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Сексът не е най-важния фактор в една връзка,но има голямо значение за нея.Все пак всеки си има периоди,в които просто не му е до това,дори мъжете.Зависи от това,дали при вас е просто период или това продължава от по-дълго време? И все пак не бъди толкова сигурна,не е изключен и варианта да има друга..

Голям фен
    хахаха

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от katerina petrova166 Виж мнението
    Неее. Той ме обича. Свършва бързо, защото много силно ме желае... Просто ми е тъжно, защото след като го направи и забравя за мен, а на всичкото отгоре го правим рядко и винаги съм незадоволена. Не може да ме възбуди изобщо...
    Това се казва игуит човек. Приятеля ти мисли само за неговия си кеф. Късай с него. И си намери някои които да те задоволява.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    Това се казва игуит човек.
    Какъв човек?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на s40t4
    Кат той не иска.. ела при мен няя те върна

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Adrian__Lewis
    Guest
    Оди на чуждо,нали това са заучените фрази

Голям фен Аватара на s40t4
    Мани.. ще земе си помисли после,че е к`рва и ще пусне тема.. Ама нали не съм к`рве?

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Adrian__Lewis
    Guest
    кommer til utenlandske Faen ta deg mor å flykte tuka.trea Nada Lech

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    Мани.. ще земе си помисли после,че е к`рва и ще пусне тема.. Ама нали не съм к`рве?
    Е ако реши да се шиба с други докато е със спиди ква да е освен разпоретина.Само че момичето явно си го обича и няма да дойде нито при тебе,нито при който и да е полов атлет от форума.
    Поговори сериозно с него.Щом си си го харесала толкова,че това,че си незадоволена не е разбило връзката ви в продължение на 2 години те поздравявам.Това показва,че си надмогнала животинското и си се влюбила наистина.Въпреки това неговия егоизъм е странен и ме озадачава.Дала си прекалено малко информация.Разкажи повечко и може би ще получиш отговор различен от ''заеби го тоя,ела да ме видиш мен''

Adrian__Lewis
    Guest
    ?

Голям фен
    s40t4@, GOOD JOB
    Последно редактирано от GeGaSa : 01-24-2013 на 22:53

Супер гадно и тъпо се чувствам.Отначало мислех, че е инцидентно обаче вече започвам да се убеждавам, че просто не му се прави секс с мен. А казва, че ме обича и, че съм най-красивата и т.н. и т.н...Не знам какво да правя...Нито един път не съм свършвала, винаги удоволствието трае 2-3 мин. и след това отново 2-3 седмици без секс. Вече наистина не издържам. Постоянно съм нервна и раздразнителна. А той все ме пита какво ми има........

Супер фен Аватара на minchorna
    2-3 седмици :O Какво да правиш...като гледам освен да го изнасилваш всеки път,друг начин няма

Чак ми става унизително да го моля... А той си знае неговата. Не виждам никакъв вариант с който да оправя нещата..

Супер фен Аватара на minchorna
    Или сядате и говорите или седиш и мълчиш без секс

Супер гадно и тъпо се чувствам.Отначало мислех, че е инцидентно обаче вече започвам да се убеждавам, че просто не му се прави секс с мен. А казва, че ме обича и, че съм най-красивата и т.н. и т.н...Не знам какво да правя...Нито един път не съм свършвала, винаги удоволствието трае 2-3 мин. и след това отново 2-3 седмици без секс. Вече наистина не издържам. Постоянно съм нервна и раздразнителна. А той все ме пита какво ми има........
    Ами кажи му какво ти има.Той предполагам е млад,не е някой,който да няма физическа възможност.Можете да поработите заедно в тази насока.Иначе колкото и да го обичаш,това ще помрачи любовта ви и дори и да не го напуснеш,вероятно ще му изневериш...

Можете ли да си представите как съм се чувствала... Молила съм му се... Да кажете, че съм грозна- не съм. Не се хваля, но имам хубаво тяло, приятна външност. Постоянно ми казва, че съм красива, че ме обича, но секса ни е под всякаква критика. Два пъти в месеца за по 2 минути... Правя му свирки, не съм някоя, която ще се дърпа. Гълтала съм дори, винаги правя каквото той иска, но не получавам нищо. Вече започва сериозно да ми писва...

Можете ли да си представите как съм се чувствала... Молила съм му се... Да кажете, че съм грозна- не съм. Не се хваля, но имам хубаво тяло, приятна външност. Постоянно ми казва, че съм красива, че ме обича, но секса ни е под всякаква критика. Два пъти в месеца за по 2 минути... Правя му свирки, не съм някоя, която ще се дърпа. Гълтала съм дори, винаги правя каквото той иска, но не получавам нищо. Вече започва сериозно да ми писва...
    Щом си го харесваш,хващай го за ушите и му казвай,че ако иска да е с теб ще се постарае.

намери си друг най добре

Не мога, защото го обичам...

тогава още нерви ще трошиш

Като си намериш друг, който те чука като за последно.. лесно ще забравиш мъката по настоящия ти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си