.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    ^
    Къв сериозен разговор? Да му каже - не свършвай за 2мин!!!! Или пък ЖЕЛАЙ МЕ ПОВЕЧЕ! Вярно е, че понякога за загубата на честите интимни отношения са причина кавгите, разправиите, отчуждаването и тн., ама в случая... Виж, бе, авторката, има хора, които искат искат искат да ебат и като те ебат известно време си взимат липсващото и нямат нужда от повече. Има други хора, които те ебат ебат ебат ебат и като свършат да те ебат, продължават да те ебат ебат ебат, защото много им се ебе и просто не могат без да ебат и то не да ебат, а да ебат по МНОГО и то всеки ден.

уу, че няма mature language filter, че шеше ми изчезне коментарът.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    ^
    Къв сериозен разговор? Да му каже - не свършвай за 2мин!!!! Или пък ЖЕЛАЙ МЕ ПОВЕЧЕ!
    SWEET! Обичам такива разговори. ^^

Виж, бе, авторката, има хора, които искат искат искат да ебат и като те ебат известно време си взимат липсващото и нямат нужда от повече. Има други хора, които те ебат ебат ебат ебат и като свършат да те ебат, продължават да те ебат ебат ебат, защото много им се ебе и просто не могат без да ебат и то не да ебат, а да ебат по МНОГО и то всеки ден.

уу, че няма mature language filter, че шеше ми изчезне коментарът.
    мфмф вторите ми звучат ужасно..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    SWEET! Обичам такива разговори. ^^

мфмф вторите ми звучат ужасно..
    оти, бе?
    Повече ли те кефи да се натискаш, натискаш, да те сърби, после да ти обърнат внимание за 2-5мин, а следващият път да е след 1-2 седмици? слабо
    Няма ли да ти е готино като погледнеш и направиш най-малки, понякога случайни, усилия за нещо и резултатът да е надървен хуй с желание за секс?
    Temet Nosce

벨야카

Направо ми се плаче...

Супер фен Аватара на minchorna
    някакво развитие ?

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    ^
    Къв сериозен разговор?
    Например ''Или ще ме ебеш,ебеш,ебеш и като свършиш да ме ебеш,ще продължиш да ме ебеш и тн'' .Обича го,има МАЛЪК шанс да промени положението и най-тъпото нещо,което може да направи е да го остави без даже да пробва.

anonymous708973
    Guest
    Има други хора, които те ебат ебат ебат ебат и като свършат да те ебат, продължават да те ебат ебат ебат, защото много им се ебе и просто не могат без да ебат и то не да ебат, а да ебат по МНОГО и то всеки ден.
    омг, това е толкова миличко^^

П.П. Чувствам се дама, че не го казах аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си