.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Като си намериш друг, който те чука като за последно.. лесно ще забравиш мъката по настоящия ти.
    За пореден път ще кажа,че котките са зли и не трябва да ги слушаме

Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    За пореден път ще кажа,че котките са зли и не трябва да ги слушаме
    Ем... нека си стои незадоволена и нервна... то си е за нея. Сори, ама не върви ли секса в една връзка... самата връзка спира да върви.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ем... нека си стои незадоволена и нервна... то си е за нея. Сори, ама не върви ли секса в една връзка... самата връзка спира да върви.
    Да,само че тя не е седнала сериозно да си поговори с него.Като види,че няма друг изход,Road runner може да превъзмогне егоизма си и да направи усилие.За чукането с други е рано и не е оправдано,преди да е опитала всичко.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми хубаво,обичай си го,ама незадоволеността ще те перне до такава степен , че щеш нещеш ще го зарежеш.
    maDamn

Да,само че тя не е седнала сериозно да си поговори с него.Като види,че няма друг изход,Road runner може да превъзмогне егоизма си и да направи усилие.За чукането с други е рано и не е оправдано,преди да е опитала всичко.
    Според теб ще се оправи ли?? Явно, че е опитала, а той не вярва, че тя би го оставила заради секса. И да е рано за чукането с други???? НЕЙНИЯТ приятел, който твърди, че я ОБИЧА, не я поглежда ... а ти говориш, че е рано да си търси секса другаде....

Според теб ще се оправи ли?? Явно, че е опитала, а той не вярва, че тя би го оставила заради секса. И да е рано за чукането с други???? НЕЙНИЯТ приятел, който твърди, че я ОБИЧА, не я поглежда ... а ти говориш, че е рано да си търси секса другаде....
    Мац пис пис,леко с въпросителните знаци Да,щом го обича и все още не е говорила сериозно с него по въпроса е рано.Макар и минимален шансът да се промени съществува.Няма ли да е най-добре за нея,да е с момчето,което обича и да е задоволена?(забележи,само една въпросителна ) Защо да го напуска след като все пак съществува такава вероятност,макар и малка?

Мац пис пис,леко с въпросителните знаци Да,щом го обича и все още не е говорила сериозно с него по въпроса е рано.Макар и минимален шансът да се промени съществува.Няма ли да е най-добре за нея,да е с момчето,което обича и да е задоволена?(забележи,само една въпросителна ) Защо да го напуска след като все пак съществува такава вероятност,макар и малка?
    Ми като ти прочетох мнението и се ужасих и станах ужасèно котенце и написах много въпросителни.
    Не виждам как ще се оправи положението, не виждам как човек, който не ѝ обръща внимание, прави секс с нея 2 пъти в месеца за по 2 минути и не полага старание да я задоволи с пръсти или език поне... та не виждам как тоя човек изведнъж ще се сети, че приятелката му си има нужди и без секс не може.

Ми като ти прочетох мнението и се ужасих и станах ужасèно котенце и написах много въпросителни.
    Не виждам как ще се оправи положението, не виждам как човек, който не ѝ обръща внимание, прави секс с нея 2 пъти в месеца за по 2 минути и не полага старание да я задоволи с пръсти или език поне... та не виждам как тоя човек изведнъж ще се сети, че приятелката му си има нужди и без секс не може.
    Аз не казвам,че е много 'убав.Въздържам се да изкажа какво мисля за него,защото момичето търси помощ,но повтарям,потретвам,или нататъка не знам как върви тя го обича и щом е така,за нея е най-добре да опита всичко преди да се предаде,а тя даже не е говорила сериозно.Той не е някоя мимолетна връзка,която да забрави бързо,ако съдим по това,че тя е пренебрегнала естествените си нужди,за да е с него.Даже и един процент да е шанса,трябва да има сериозен разговор преди да се вземат такива крайни решения...според мен де.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    ^
    Къв сериозен разговор? Да му каже - не свършвай за 2мин!!!! Или пък ЖЕЛАЙ МЕ ПОВЕЧЕ! Вярно е, че понякога за загубата на честите интимни отношения са причина кавгите, разправиите, отчуждаването и тн., ама в случая... Виж, бе, авторката, има хора, които искат искат искат да ебат и като те ебат известно време си взимат липсващото и нямат нужда от повече. Има други хора, които те ебат ебат ебат ебат и като свършат да те ебат, продължават да те ебат ебат ебат, защото много им се ебе и просто не могат без да ебат и то не да ебат, а да ебат по МНОГО и то всеки ден.

уу, че няма mature language filter, че шеше ми изчезне коментарът.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    ^
    Къв сериозен разговор? Да му каже - не свършвай за 2мин!!!! Или пък ЖЕЛАЙ МЕ ПОВЕЧЕ!
    SWEET! Обичам такива разговори. ^^

Виж, бе, авторката, има хора, които искат искат искат да ебат и като те ебат известно време си взимат липсващото и нямат нужда от повече. Има други хора, които те ебат ебат ебат ебат и като свършат да те ебат, продължават да те ебат ебат ебат, защото много им се ебе и просто не могат без да ебат и то не да ебат, а да ебат по МНОГО и то всеки ден.

уу, че няма mature language filter, че шеше ми изчезне коментарът.
    мфмф вторите ми звучат ужасно..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

^
    Къв сериозен разговор?
    Например ''Или ще ме ебеш,ебеш,ебеш и като свършиш да ме ебеш,ще продължиш да ме ебеш и тн'' .Обича го,има МАЛЪК шанс да промени положението и най-тъпото нещо,което може да направи е да го остави без даже да пробва.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пак стигаме до "или"то. Той като каже ,че няма да я ебе,ебе,ебе,ебе и ...umri ти си виновен
    Като и каже"ми не",кво прави тя. Стои си недоебана?
    Хубаво ще говорят и като не стигнат доникъде? Пак изходът е един.
    Мнооого се извинявам за грозния си речник.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Пак стигаме до "или"то. Той като каже ,че няма да я ебе,ебе,ебе,ебе и ...umri ти си виновен
    Като и каже"ми не",кво прави тя. Стои си недоебана?
    Хубаво ще говорят и като не стигнат доникъде? Пак изходът е един.
    Мнооого се извинявам за грозния си речник.
    Не разбира се,тогава няма друг избор,но след като момичето е влюбено,нищо не и пречи да пробва.Сигурно няма да сполучи,но ако все пак приятелят и се вземе в ръце(даже и малко вероятно,не е невъзможно),ще е най-добре за нея.

anonymous708973
    Guest
    Има други хора, които те ебат ебат ебат ебат и като свършат да те ебат, продължават да те ебат ебат ебат, защото много им се ебе и просто не могат без да ебат и то не да ебат, а да ебат по МНОГО и то всеки ден.
    омг, това е толкова миличко^^

П.П. Чувствам се дама, че не го казах аз

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    SWEET! Обичам такива разговори. ^^

мфмф вторите ми звучат ужасно..
    оти, бе?
    Повече ли те кефи да се натискаш, натискаш, да те сърби, после да ти обърнат внимание за 2-5мин, а следващият път да е след 1-2 седмици? слабо
    Няма ли да ти е готино като погледнеш и направиш най-малки, понякога случайни, усилия за нещо и резултатът да е надървен хуй с желание за секс?
    Temet Nosce

벨야카

Направо ми се плаче...

Супер фен Аватара на minchorna
    някакво развитие ?

ами може да е девствен, може да има няква болест, може да му мирише пишката на лошо, може да му е малка, може изобщо да няма пишка, много варианти има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си