- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Viber vs Whatsapp
Кво ползвате, форумци. Вайбъра напоследък ме кефи повече, но доста малко хора го имат.
Grumpy old madman
Viber
по-удобно, лесно и бързо ми е.даже по-симпатично..
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
И двете ги имам, използвам повече whatsapp.
Единствената ми критика към него е, че няма най-обикновена усмивка.
Програмата е за телефони.
Един скайп отворен на телефона, товари адски много, на всичкото отгоре на моменти е бъгав..Доста мудна става работата с него.Особено ако ти трябва нещо бързо или трябва да се разбереш с някой. Чакаш вписвания, излизане на цялата хронология, доставяне на съобщения и кво ли не.
Да не говорим, че уатсапа се синхронизира с телефонния ти указател,което го прави още по-удобно и приятно. При скайп синхронизацията се губи от време на време.
Знам, че е за телефони, проблема е в тва, че поне от моите.. кръгове да го наречеме, много малко хора ги имат тия програми и не мога да разчитам. Докато скайп - мога да изчакам две минути докато зареди, за да се разбера със сигурност нещо с някой. Отделно, че аз съм доволна и именно щото до сега не ми е бъгвал на телефона, дори чист късмет, уважавам фактите.
В крайна сметка и за тва има толкова програми от една страна - според предпочитанията на хората кое им е по-удобно.
dgdg
ползвам и двете .
Vibera ми е по-симпатичен май ...
Hostis Honori Invidia
научете се да пишете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Гъзари
Always wanna play but never wanna loose
Кефя се на емотките на уатсап.
Но ползвам повече вайбър
Нз
фифти фифти са ми.
сашо тайния
Брат ми вчера таман ме караше да си тегля на телефона whatsapp.
Ма на мен тоя nokia c6 вече не ми действа като зарибявка както в началото... Ся дори като си ъпдейтнах ovi store-а и ми се прееба download бутона и ме мързи да инсталирам по-стара версия ;d Общо взето тва им е гадното на нокиите. Иначе имах viber, само че го махнах, щото имах 6 човека на кръст, които го ползват, а с тях не сме си особено близки. ;d
Така че... все ми е тая. Не ползвам нито едното, нито другото, понеже почти никой ги няма тия приложения.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Моят телефон е смотан, трудничко му е да поддържа и двете. Ползвам уатсъпа за контакт с няколко момчета. Доста е удобен и приятен.