Ами всичко започна в скайп преди 2 месеца. С момче от моя клас играехме на една игра заедно и една вечер просто беше поредният ни разговор. Говорехме си за най-обичайни теми. Започнахме да обсъждаме класа и изведнъж той ме попита с кое момче бих тръгнала. Накрая стигна и до себи си, а аз незнаех какво да отговоря. Осъзнах, че започвам да изпитвам нещо към него. Не исках да го обидя и затова му казах, че точно в момента не, но за в бъдеще не се знае. Говорехме си и за лични работи.. за секс и такаа. Почувствах се странно да обсъждам това с момче и му казах, че си лягам и му затворих. На следващия ден отново си писахме, и на по-следващия. Пита ме дали харесвам някой от класа, но за жалост му отговорих не. Пращаше ми целувки и прегръдки, но не посмях да му отговоря. Изведнъж обаче нещо се промени. Спряхме да си пишем. Попитах го защо е спрял да ми пише и защо се държи различно в училище, а той ми каза, че незнае. На следващия ден пак го попитах отново, а той каза, че съм момиче и няма за какво да си говори с мен. Известно време не поддържахме контакт и в училище се подминавахме, докато един ден не се получи така, че ходихме на кънки заедно. Е, не бяхме сами, но по едно време той дойде при мен и ме хвана за рука, за да караме заедно. Последва още една вечер личен разговор и отново въпроса дали харесвам някой от класа. Този път не исках да кажа не, затова попитах защо, но той отклони темата. Отново спряхме да си пишем и така до днес.. Какво да правя? Приятелки ми казват, че ме харесва, но просто се срамува. Наистина незнам. Моля Ви! Благодаря предварително