.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi

Гадните навици

Не питам кои са, естествено! Интересно ми е какво ви дразни вас. Освен пръцкане и оригване имам предвид

Голям фен Аватара на besso
    В секса ли? Ако е извън него мен мноооо ме дразни някой да говори ненужно дълго по телефона, като сме излезли някъде.

Ами главно в секса, но не само. Според мен нещата, които вършим извън леглото (в това число и лошите навици) са определящи за това колко секс правим и с какви хора. За това пуснах темата тук.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Мен ма дразнат тъпи теми

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Мен ма дразнат тъпи теми
    yeah..

О, простете на ограничената ми и елементарна душица!! Вероятно трябваше да почна да троля с теми от сорта на "На 18 сЪм и нямам сперма - какво значи това?"...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    В секса, по-точно в предиграта, най-мразя да ме хващат за главата и да ми я бутат "надолу"... дразни ме и когато вече съм там и си "върша работата" да ме хващат за косата и да ми клатят главата в определяне на темпото!

Извън спалнята: мразя соченето с пръст; обсъждането на хорските кусури от хора, които не виждат себе си,а и се кикотят; неувъжението към възрастните хора(особено от деца, често се наблюдава в градския транспорт), викането по улиците и т.н.

В кревата мразя да си вдигат телефона докато правим секс или сме в прелюдията и тн.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    В секса... всичко си обичам... Не обичам да спира. Но пък това далеч не е навик, тъй че...

Иначе нещата, които ме дразнят и са ми противни са толкова много, че ще изпиша 80 страници само аз
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    В секса, по-точно в предиграта, най-мразя да ме хващат за главата и да ми я бутат "надолу"... дразни ме и когато вече съм там и си "върша работата" да ме хващат за косата и да ми клатят главата в определяне на темпото!

Извън спалнята: мразя соченето с пръст; обсъждането на хорските кусури от хора, които не виждат себе си,а и се кикотят; неувъжението към възрастните хора(особено от деца, често се наблюдава в градския транспорт), викането по улиците и т.н.
    Ти най-хубуту мразиш..

Дразнят ме некадърни свиркаджийки, дето вкарват зъби, олюпен маникюр, пасивност, дето да убива момента, въпроса "кога ше свършваш?" макар че засега не ми се е случвало, дразнят ме нотки на раздразнение или досада.. засега тва.
    Последно редактирано от umri : 01-16-2013 на 22:31
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ти най-хубуту мразиш...
    Еми за едни най-хубавото, за други явно не е. Обичам да чувствам мъжа по-властен по време на секс, обаче що се отнася за орален секс и прави описаното се чувствам некадърна и/или управлявана, което не ме кефи тогава. Тогава аз трябва да владея ситуацията, не да ме използва, все едно съм надуваема кукла. Мне, не ме кефи.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^аз пък обожавам :Д

В секса мразя устата му да е постоянно върху моята.

^ +1 -> могат да се правят толкова по-интересни неща с устата...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^аз пък обожавам :Д

В секса мразя устата му да е постоянно върху моята.
    Ама едва ли да не обичаш устата да му е до другите устни постоянно ;д
    Temet Nosce

벨야카

Аз пЪк в секса мразя мацката да не поема никаква инициатива (че и това го е имало). Ти й казваш "хайде сега, направи така и така", тя вика "Оф, мЪрзи ме ся"... Сега ще кажете "не е навик това", е не е, ама като се случва всеки пЪт с вЪпросната, си е битер навик.
    ИзвЪн секса - много ме дразни, когато гледам филм с някого да коментира всеки скапан кадЪр!!!

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    О, простете на ограничената ми и елементарна душица!! Вероятно трябваше да почна да троля с теми от сорта на "На 18 сЪм и нямам сперма - какво значи това?"...
    Не му обръщай внимание, той е във вечен мензис...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Аз пЪк в секса мразя мацката да не поема никаква инициатива (че и това го е имало). Ти й казваш "хайде сега, направи така и така", тя вика "Оф, мЪрзи ме ся"... Сега ще кажете "не е навик това", е не е, ама като се случва всеки пЪт с вЪпросната, си е битер навик.
    ИзвЪн секса - много ме дразни, когато гледам филм с някого да коментира всеки скапан кадЪр!!!
    да кажа нещо по тоя въпрос - понякога и аз така казвам, като съм в кофти период на настроението даже често, но не, защото ме мързи реално, а защото от комплекси - дали ще се справя достатъчно добре, дали ще остане доволен и т.н. което е тъпо ама,... на момента решавам да не пресилвам нещата.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Не му обръщай внимание, той е във вечен мензис...
    хахахаххха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си