Здравейте,моята история е доста заплетена и като цяло в клопката съм аз. Става дума за отношенията ми с едно момиче от април месец до сега коетоо всъщност си има приятел от 5 години. От различни градове сме,но учим заедно в един град. В началото всичко беше еитака просто,но лятото аз бях в USA и постояно подържахме връзка. След като се върнах започнахме да се виждаме вечер в колите , целувки а у но нищо по специално.... Карахме се за някви глупости може би и заради няква ревностт от моя страна или нейна.Аз се се надявах да се прикличва с приятеля и да е моя,но ... минаха вече 4 месеца и нещата продължават.. Предни нова година се скарахме доста сериозно и 3 седмици не си писахме и виждахме. До някъде ми беше хубавоо но ужасно много ми липсваше... Като се замисля аз всъщност нямам нищо кой знай какво освен че се чуваме постоянно,виждаме се и по скайп. Много пъти сме говорили за тва и тя ми казва аз не те спирам намери си друго момиче ,ама аз май май толкова много искам с нея че съм със затворени очи за всички около мен. След седмица има рожден ден и съм решил да и направя няколко изненади и след тва евентуално да престъпя към някво решение колкото и да не ми се иска то ще е отрицателно за мен. Въпреки чеее когато един човек го загубиш чак тогава можеш да разбереш всъщност кво е ? Знам че е прекалено глупаво от моя страна,ама понякога неможеш да кажеш стоп на нещо коетооо те е спечелило по един или друг начин ...