.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен

Цветни лещи

Здравейте, може би въпросът ще ви се стори малко глупав, но искам да попитам от колко години нагоре може да се слагат цветни лещи ? Съжалявам, ако темата не е за тук, просто не знаех в кой раздел да я сложа.

Няма ограничение от колко години можеш да носиш лещи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не мисля, че има ограничения..

А аз да ползвам темата (извинявай) някой ще ми предложи ли някакъв хубав сайт от където мога да си поръчам лещи... да са хубави естествено .. и някакви по-нормални, да не стоят крайно изкуствено

^ Поръчай си от оптика. Ще те посъветват най-добре кой цвят би ти стоя естествено.

Супер фен
    Благодаря.А увреждат ли зрението?
    dream1707 - по - добре от оптика.

Супер фен Аватара на tonssy
    Не увреждат зрението, за какво иначе ще са ги измислили ? Въпреки че има леко различни мнения де. Аз лично откакто съм с лещи, диоптрите и на двете очи не са ми мръднали- преди се увеличаваха на няколко месеца.

Ако се грижиш за тях няма как да ти увредят зрението. Въпреки че с цветни лещи когато е тъмно вечер се вижда много лошо.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    Аз си поръчвам от продавалник за 25лв на Freshlook препоръчвам Sterling Grey за драстична промяна!

Зрението може да се увреди единствено ако не се спазвах хигиенните условия за поддържане на лещите или работите прекалено много часове пред компютъра. Получава се така нареченото сухо око, при което лещите започват да дразнят ретината.

Аз съм ползвала цветни лещи на Софленс, а цвета който си бях харесала беше ето този: http://apteka.framar.bg/30027644/%D1...1%82-pacific-2

Не мисля, че има възрастова граница. Ама внимавайте какви си купувате, някои стоят толкова грозно, като очите на порцеланова кукла... като видя някоя готина мацка с кофти лещи ми идва да повърна, честно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    А на какви цени вървят хубавите цветни лещи и каква им е годността? Мога ли да си взема хем цветни хем с диоптър?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

А защо просто не си купите от оптика? Така ще е най- сигурно.
    ^ Различно- има еднодневни, едномесечни, няколкомесечни, едногодишни...Има и с диоптър, да.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    има еднодневни
    сериозно ли о.О къде продават такива ;d
    http://ask.fm/iwwkaa

Ами, доколкото знам, да Чувала съм доста доста момичета да си купуват.
    Ето примерно от Гугъл един от първите резултати: http://www.kontaktni-leshti.bg/ednodnevni-leshti.html

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    А на какви цени вървят хубавите цветни лещи и каква им е годността? Мога ли да си взема хем цветни хем с диоптър?
    Да, можете да си купите цветни и с диоптър, но най-добре е това да стане от специализиран магазин. В повечето от тях има на разположение специалист, който ще определи диоптъра. Аз лично съм ползвала лещи със срок на употреба една година и струваха около 80 лева.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си