.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на jasmins

Red face ~Pretty Little Liars~

Гледате ли го?? Какво е мнението ви за това филмче?
    jasmer

В началото мнението ми беше, че е плашещ, но интригата беше невероятна. Като цяло ми е в списъка с един от любимите, но вече започна да затъпява доста. Айде всичко да се разкрива и да свършва.

Даам има нещо вярно :Д Като цяло пак си ме кефи, но ако не бяха облечени толкова хубаво и Джейсън, Тоби, Езра и Кейлъб не участваха може би нямаше да го гледам...
    jasmer

На мен все още не ми е изтъпял о; Но може би е защото го изгледах на веднъж.. а не серия по серия и да чакам да излиза всеки четвъртък? Само за третия сезон съм с 'очакване' за следващата серия, иначе е доста добър.. Но в интересна истината, вече се разбра кой е -А, и момичетата знаят и за Тоби и за Мона.. и в момента гледаме как си полагат номера... единствено съм в очакване да разбера кой наистина е убил Алисън и в крайна сметка наистина ли е мъртва ;д.. (:

Мдаа..някои казват, че близначката на Алисън, която е била в лудницата е била убита, а не Алисън :Д Иначе откъде ще знаят толкова много за тях.в третия сезон има нещо странно и в Джейсън...
    jasmer

Не само Мона и Тоби са "А", има и други освен тях. Не се знае кой е главният "А", така да се каже. Не се знае и кой е убил Алисън и дали теорията за близначката Кортни е вярна. Така че има доста неща за изясняване.
    Любимият ми сериал.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    И аз го гледам само да разбера кой е убил Алисън . В началото ми беше страшно интересен , но сега сякаш малко го разводниха
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    В предпоследния епизод Мона каза: i'm not the one calling the shots, така че не са само те 2мата

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    В предпоследния епизод Мона каза: i'm not the one calling the shots, така че не са само те 2мата
    Еми да би трябвало да е така, защото нали се водят "A team"..една приятелка се съмнява и в Ария
    jasmer

Цитирай Първоначално написано от jasmins Виж мнението
    Гледате ли го?? Какво е мнението ви за това филмче?

мхм
    Хубав е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си