- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересни идеи ?
как да изненадам приятеля ми да се почуства желан и наистина обичан аз много го обичам но може би не мога да му го покажа , от 3 години сме заедно и започваме да се отдалечаваме един от друг трябва ни нещо различно и като за начало искам да го изненадам с нещо което ще го впечатли . Имате ли някаква идея или съвет ?
Ти си с него 3 години и нищо не ти идва на акъл,та на нас ли?С какво се занимава,какво му харесва?
maDamn
харесва спорта и мърсотики , искам нещо ново и различно за това го пиша тук
мърсотики ? а? кво е тва?
Къв спорт, абе?! Познаваш ли го въобще.
Организирай му скок с бънджи/ скок с парашут!? Нещо?!
maDamn
Романтична съм, но не в смисъла, в който ти си представяш. Легла, пълни с рози ми идва в повече. :д Иначе си купи секси бельо.
ха не него познавам обича футбол тенис на корт и волейбол но не искам да му права така изненада а нещо по интимно да сме заедно това ни най харесва но искам да е нещо по различно нещо романтично
Може твоето разбиране за ромнтика да не се припокрива с неговото. Защо просто не организираш нещо, което и двамата обичате да правите?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Направи му вечеря, нешо романтично.
maDamn
Тридневна ваканцийка, да си припомните малко защо сте се влюбили един друг.
И аз съм за идеята на leadyflame. Ако можеш да организираш примерно романтичен уикенд за двама, където да го изненадаш с ново секси бельо. М?![]()
Сядате и говорите на първо време.
мерси![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5