.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: място :(

sunny_girl868
    Guest

място :(

Хей .. искам дайте ми някакви идеи .. скоро си намерих нов приятел но няма къде да правим sex ....
    много бих се радвала ако дадете предложения ... PS : в нашия град няма хотели

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl868 Виж мнението
    PS : в нашия град няма хотели
    Да, бе, да.

Родителите ви не работят ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    винаги съм се чудела на такива теми.. абе ти родители безработни ли са ?! .. а и град без хотели ?! - не ми се вярва

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ На някои и бабите им са си вкъщи

Banned Мега фен
    е,една стая ли има бабите им като са в къщи ?

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ами във WC на мола, мазето да речем .

Е, как ще да няма хотели?!?!!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Като изключим, че съм много против секс в тоалетна(където и да е) съм обедена, че щом в града им няма хотел, то няма и мол
    Плюс това, не мога да разбера защо в последно време имаше няколко такива теми и все момичета ги пускаха. В крайна сметка к`во излиза, че женските са по-загорели от мъжките?!

П.П: Като няма хотели, все има стаи под наем някъде. Ама не вярвам в жилищата и на двама ви 24/7 да има някой, нито пък намирам пречката да се заключите в стаята на гаджето ти(у тях), дори и техните да са си вкъщи. Ама явно си хващате някви пъзльовци.

Banned Мега фен
    ^ не,че женските са взели работата на мъжките ( да мислят къде да правят секс)

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Нямаш ли някоя приятелка със свободен апартамент?
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ не,че женските са взели работата на мъжките ( да мислят къде да правят секс)
    Ем, да де. То, ако мъжките са достатъчно загорели ще намерят място, а женските, ако не са толкова загорели няма да тръгнат да търсят идеи по форуми.

Повече от фен Аватара на greenblood
    Ако приятеля ти има кола го направете там. Или отидете в тях ддз човек като иска да направи нещо намира начин и го прави.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    в гората щом няма хотел .....

Голям фен Аватара на stambelan
    Купете си палатка.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Вие пък голямо чудо, че нямало хотели. Не всички градове са големи, има и малки градчета, които са си направо села.

Голям фен Аватара на stambelan
    Аз съм на мнение, че е по- добре да живееш в малък град или село от колкото в бетонната джунгла.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Хей .. искам дайте ми някакви идеи .. скоро си намерих нов приятел но няма къде да правим sex ....
    Къде го намери тоя приятел. Кажи и другите да идат да си намерят

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    ОМГ, кенефа на мола?! това е най-отватителното,нехигиеничн ,мръсно и гнусно място,пълно с бактерии. Ти луда ли си? Оттам можеш да хванеш гъбички .

А по темата- ами в колата на приятеля ти?!

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Град без хотел е като лайно без аромат? .. Мен ако питаш, май май не живееш в град, а ОКОЛО град.. В някое китно планинско сЯлце..

Ако пък греша, от кой град си тогава, да видим дали няма хотели?
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Аве столичанчета, има градове без хотели ве бахти. Проверете за Каспичан, почти съм сигурен, че там няма.
    Schhh! Hear the silence...

Пф, някои не виждате по-далеч от носа си...
    Има градове, който имат по-малко население от някои села, но по се водят "град". Има и села, които си се водят села, но има хотели в тях и к`во?! При всички случаи, има къщи за гости или квартири, но щом е малък града на авторката, всичко ще се разчуе след това.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Пф, някои не виждате по-далеч от носа си...
    Има градове, който имат по-малко население от някои села, но по се водят "град". Има и села, които си се водят села, но има хотели в тях и к`во?! При всички случаи, има къщи за гости или квартири, но щом е малък града на авторката, всичко ще се разчуе след това.

именно
    а иначе-у вас, у тях, все ще има момент, в който ще е свободен терена
    а пък някоя полянка/горичка/паркче/пейка ще намерите
    или ако имате кола-там.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    именно
    а иначе-у вас, у тях, все ще има момент, в който ще е свободен терена
    а пък някоя полянка/горичка/паркче/пейка ще намерите
    или ако имате кола-там.

Зимата на някоя полянка май ще им бъде студено.

Нека момченцето да навие свой приятел да ви отстъпи терен у тях за няколко часа. Момчетата са по-услужливи помежду си за подобни услуги. Сефте да има.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ Виж мнението
    Аве столичанчета, има градове без хотели ве бахти. Проверете за Каспичан, почти съм сигурен, че там няма.
    http://bghotelite.com/bg/kaspichan.html

Най-малкото има квартири.. 10 лева на човек си е райска цена.. В Пловдив даваш 30 за стая за почивка, и то за 3 часа... А 40 ти е цяла вечер..: )
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нещо май някои хора наистина не знаете къде се намирате и си говорите наизуст. Аз съм от малък град,който според информациите от интернет сега е около 7524 жители,но си е град от сигурно 30 години.С прилежащите села може да се стигне до около 10 000 жители.Аз лично знам само две места.Една механа в града дето има иколо 10-12 стаи и нощувката е 35лева на стая понеже няма никъде друго място в града(е има и един изоставен хотел де,но е разбит и заклчючен) и също в едно не чак толкова далечно село има 5-6 стаи по около 20 лева на стая.
    Иначе към авторката.Може при някои твои приятел/ка или приятел/ка на момчето или пък в някоя по закрита занемарена постройка,ако не може да се заключите в някоя стая.А през по топлото време някъде навън на по скрито място или някъде където не минават хора или пък направо в гората ако имате някъде наблизо.Специално нашата гора се носят слухове отвреме навреме,че особено лятно време много такива работи е видяла,а и при нас не е само една Молове ние нямаме
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си