- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- място :(
Хей .. искам дайте ми някакви идеи .. скоро си намерих нов приятел но няма къде да правим sex ....
много бих се радвала ако дадете предложения ... PS : в нашия град няма хотели![]()
винаги съм се чудела на такива теми.. абе ти родители безработни ли са ?! .. а и град без хотели ?! - не ми се вярва
е,една стая ли има бабите им като са в къщи ?
Е, как ще да няма хотели?!?!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като изключим, че съм много против секс в тоалетна(където и да е) съм обедена, че щом в града им няма хотел, то няма и мол
Плюс това, не мога да разбера защо в последно време имаше няколко такива теми и все момичета ги пускаха. В крайна сметка к`во излиза, че женските са по-загорели от мъжките?!
П.П: Като няма хотели, все има стаи под наем някъде. Ама не вярвам в жилищата и на двама ви 24/7 да има някой, нито пък намирам пречката да се заключите в стаята на гаджето ти(у тях), дори и техните да са си вкъщи. Ама явно си хващате някви пъзльовци.
^ не,че женските са взели работата на мъжките ( да мислят къде да правят секс)
Нямаш ли някоя приятелка със свободен апартамент?
Everything changes, but beauty remains ...
Ако приятеля ти има кола го направете там. Или отидете в тях ддз човек като иска да направи нещо намира начин и го прави.
Купете си палатка.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Вие пък голямо чудо, че нямало хотели. Не всички градове са големи, има и малки градчета, които са си направо села.
Аз съм на мнение, че е по- добре да живееш в малък град или село от колкото в бетонната джунгла.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Аве столичанчета, има градове без хотели ве бахти. Проверете за Каспичан, почти съм сигурен, че там няма.
Schhh! Hear the silence...
Пф, някои не виждате по-далеч от носа си...
Има градове, който имат по-малко население от някои села, но по се водят "град". Има и села, които си се водят села, но има хотели в тях и к`во?! При всички случаи, има къщи за гости или квартири, но щом е малък града на авторката, всичко ще се разчуе след това.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
http://bghotelite.com/bg/kaspichan.html
Най-малкото има квартири.. 10 лева на човек си е райска цена.. В Пловдив даваш 30 за стая за почивка, и то за 3 часа...А 40 ти е цяла вечер..: )
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Нещо май някои хора наистина не знаете къде се намирате и си говорите наизуст. Аз съм от малък град,който според информациите от интернет сега е около 7524 жители,но си е град от сигурно 30 години.С прилежащите села може да се стигне до около 10 000 жители.Аз лично знам само две места.Една механа в града дето има иколо 10-12 стаи и нощувката е 35лева на стая понеже няма никъде друго място в града(е има и един изоставен хотел де,но е разбит и заклчючен) и също в едно не чак толкова далечно село има 5-6 стаи по около 20 лева на стая.
Иначе към авторката.Може при някои твои приятел/ка или приятел/ка на момчето или пък в някоя по закрита занемарена постройка,ако не може да се заключите в някоя стая.А през по топлото време някъде навън на по скрито място или някъде където не минават хора или пък направо в гората ако имате някъде наблизо.Специално нашата гора се носят слухове отвреме навреме,че особено лятно време много такива работи е видяла,а и при нас не е само еднаМолове ние нямаме
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!