.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем преди секс..

Примерно когато съм с някво момиче и започваме да се натискаме и преди секса.. аз стигам до преждевременна еякулация.. това е още по време на докосвания т.н. След което като стане време за секс всичко е мазало и започвам да се притеснявам понеже не е приятно.. другия проблем е когато сложа презерватив члена ми да спадне.. Да ми предложите някакви техники за задържане или някакви спрейчета гелове за първия и втория проблем..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Първото никак не е проблем.
    А за задържане на ерекцията има разни продукти, но по-добре недей да пробваш с тях, с опита ще ти се реши проблема. Вземи си тънки презерватива.

П.П: Вероятно се тревожиш, че момичето, с което ще правиш секс не би му станало приятно, ако след като сложиш кондом и омекнеш, но лично на мен би ми станало в пъти по-тъпо, ако партньора ми извади някое спрейче в тоя момчент.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Научи се по бързо да слагаш презерватива и ако си успял да го сложеш, но леко е спаднал, кажи да ти чеше топките, барай там, прави квото те възбужда.
    Temet Nosce

벨야카

sexygeorgi
    Guest
    ми човек то принципно тва си е проблем,а и ще е срам пред мацките но аз преди време много ми спадаше и едни приятели ме възикаха и ми беше адки шит .... и ми подари приятелката за рд-то едни уникални хапчета сега вече нямам такива проблеми... но добре че беше приятелката да ми покаже кво е истинсия секс пробвай ги пак реши намерих ги в един сайт...

http://www.sexshop.bg/mujki-hapcheta-erekciq.html пие се по 1 не лапай двете... преди секс 30 мин. айде успех

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Шш ,ай стига го рекламирайте тоя сайт навсякъде

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Да бе на тези години да пие хапчета, айде моля ви се...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Град
    София
    Прочиствай тръбите преди акт - може да помогне
    Много обичам,когато хората казват:
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове