.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 149

Тема: Ревност

Мега фен Аватара на Rabalka

Ревност

Накратко да питам нормално ли е да ревнувам момчето с което само правя секс?С него дори рядко се целуваме.Правила съм свирки на други преди него, но той ми беше първият в секса и вече няколко месеца само с него го правим.Ама днес разбрах, че чукал и други и ми стана кофти и май ревнувам?Това нормално ли е да си ревнувам сеск другарчето?Нещо съм объркана....

Banned Мега фен
    ти си му се вързала само за секса.. би трябвало да предположиш,че едва ли само с теб има вземане даване.. като си даваш дупето така става

Е па, малките курви никой не го уважава..
    Така де, нормално да чука и други, момчетата не биха имали нещо сериозно с такива малки мелезчета.
    И да, нормално е да ревнуваш.. или да не ти е приятно..това по-скоро е наранена амбиция да си единствена.. или ти се е вдигнала черната завеса, която те е карала да мислиш,че той ебе само теб.. Така де, може би е наранено его, а не ревност, но е нормално.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И да, нормално е да ревнуваш.. или да не ти е приятно..това по-скоро е наранена амбиция да си единствена.. или ти се е вдигнала черната завеса, която те е карала да мислиш,че той ебе само теб.. Така де, може би е наранено его, а не ревност, но е нормално.
    Мда,именно.
    maDamn

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Е па, малките курви никой не го уважава..
    Така де, нормално да чука и други, момчетата не биха имали нещо сериозно с такива малки мелезчета.
    The same!

Ако отношенията се базират само на секса, не виждам как можеш да го ревнуваш. Нямаш особено право.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

А той дали ще изревнува или ще му стане кофти ако започнат да ме чукат други?!А не знам дали имам или няма право, но ми стана едно такова...

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    А той дали ще изревнува или ще му стане кофти ако започнат да ме чукат други?!А не знам дали имам или няма право, но ми стана едно такова...
    Ами ако има някви чувства може и да му пука, ама може и да не. Зависи, не ви знам отношенията, чувства и тн.
    Ако чувстваш, че искаш повече, а няма как да стане, се дръпни навреме, преди да си затънала в несподелени чувства.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Благодаря за съвета!

Banned Фен
    Трябва да чукаш момчетата ти не те теб - ето защо се чувстваш сега така!Повечето мъжки са свине!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ако отношенията се базират само на секса, не виждам как можеш да го ревнуваш. Нямаш особено право.
    Факт.
    Ама е нормално/човешко да ревнува.

BloodY_MerY, я ми обясни с кво ще ги чукаш? С дилдо ли?

Banned Фен
    Мноо си проста честно

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Факт.

BloodY_MerY, я ми обясни с кво ще ги чукаш? С дилдо ли?
    Ще ти обясна сега..... отиваш ,срещаш го взимаш си от мъжа това което ти трябва....а именно удоволствието и му казваш лека вечер!!!! Култовата реплика на Сияна от "Стъклен дом" го обяснява много добре.....
    Ето така мацката е изчукала някои а не той нея и да и каже... беше ми много приятно облечи се и МАРШ!!!!
    Дано бях изчерпателен

anonymous708973
    Guest
    Аха, значи нещата опират до това, кой на кого пръв ще каже "махай се"?
    Пълни глупости.

Не.... Нещата опират до там КОЙ ОТ КОЙ се е възползвал!!!! Както мъжа може да чука и да бяга така и някой жени могат!!!! Дано бях по-ясен този път!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Напълно подкрепям мнението на xPafx.
    А дали той ще те ревнува, ако почнеш да се чукаш с други не знам, най-вероятно няма да му стане приятно, но не заради чувствата, а заради егото му. Няма да си само негова, няма да е единствен, абе като при теб.
    Но, ако станеш "обща", никой няма да те възприема на сериозно в близко време.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Един от недостатъците на така нареченото приятелство с привилегии.Единият започва да се влюбва, а другият му дреме на бахъра.Но пък може и да ревнуваш,защото започваш да осъзнаваш,че всъщност не си любовта на живота му, а носната кърпичка, с която да си го обърше за да не си нацапа гащите и защото така е престижно в днешно време.Ако започнеш да се чукаш с други може и да започне да ревнува най-малкото от наранено его и защото някой се опитва да му вземе кърпичката, а може и да те обяви за тъпа курва и да му догнусее да се забърсва с мръсна кърпичка,с която се бърше всеки,който реши.

Относно коментара на nansi_2005. Много си в грешка човек. Една жена несъмнено може да се възползва от един мъж и чувствата му към нея,но не може и да го чука,просто защото няма...подходящият инструмент за тая работа.При всички положения начуканата ще е тя.Мъжа няма как да забременее ако щеш. Единственият вариант една жена да се пробва да изчука един мъж е като хване един голям вибратор и му го начука в задника,но не му дава той да си използва естественият такъв върху нея.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Относно коментара на nansi_2005. Много си в грешка човек. Една жена несъмнено може да се възползва от един мъж и чувствата му към нея,но не може и да го чука,просто защото няма...подходящият инструмент за тая работа.При всички положения начуканата ще е тя.Мъжа няма как да забременее ако щеш. Единственият вариант една жена да се пробва да изчука един мъж е като хване един голям вибратор и му го начука в задника,но не му дава той да си използва естественият такъв върху нея.
    Буквално не може да го изчука, но тука не се имаше в предвид буквалното, а по-скоро, че ще се възползва от него, а не той от нея. Защо трябва да приемате всичко толкова буквално?! (то дори буквалното значение на глагола "изчуквам" няма общо със секса, ама както и да е, като става въпрос за секс е ясно)

xXxPETYAxXx разликата между въползване и изчукване е от земята до небето и трябва да се прави разлика.Това е малко като между харесвам някого и обичам някого. Това,че разни оборотни мацки си вкарват тези думи в устите за да се изкарат bad girls оборотните чукачки е съвсем друга тема на разговор.Буквално изчуквам специално в днешно време има много общо със секса поне метафорично.Представи си едно канго.Какво прави този иструмент.Чупи цимент.По същество си е елекрически чух и има един бъзик, чук и манго прави канго. Кангото когато работи извършва почти същите движения както в секса.Щом търсиш сравнение за изчукване ето ти го
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    xXxPETYAxXx разликата между въползване и изчукване е от земята до небето и трябва да се прави разлика.
    Разбира се от контекста какво се е имало в предвид.
    То има и огромна разлика между "спя" и "правя секс", ама когато чуеш "спах с ......." не мислиш, че са дрямали нали?!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Разбира се от контекста какво се е имало в предвид.
    То има и огромна разлика между "спя" и "правя секс", ама когато чуеш "спах с ......." не мислиш, че са дрямали нали?!
    Това сега са разни извъртания.Зависело от контекста не знам какво,не знам що.Дори и авторката си го е казала по правилният начин: "Ако започнат да ме чукат други".

Иначе защо пък да не са дрямали?Може пък нещо да не им е било кеф да правят секс.Някоя мацка пък може да каже: Спах със моята приятелка в тях" и да се разбере,че просто и е била на гости,но пък всъщност да са лизбийки и да са спали действително заедно теглейки си по един език и някое шпакле междувременно.

аз имах в предвид коментара на nansi_2005 и BloodY_MerY.
    И добре поправям се: Има огромна разлика между "спя" и "правя секс", но когато чуеш "спах С ИМЕ НА НЯКОЙ ОТ СРЕЩУПОЛОЖНИ ПОЛ" не мислиш буквално за спене, нали?! Много е важно дали се каже спах/преспах С или спах/преспах В!

За авторката не ми се говори, щото тя ми се вижда прекалено малка да започне да се възползва сексуално от мъжете, без тотално да е обевена за к*рва от всички.

Друг въпрос: К`во прайм, ако "чука" не се движи, а частта, която се "изчуква" се движи?! Като искаш да си толкова буквален...
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-17-2013 на 09:09

Еми братовчет ми изчуква колите всеки ден.... Това ебач ли го прави? Търсете смисъла на изречението между редовете!!!! Не винаги нещата са това което пише!!! И ДА жена може да "го начука на мъж и БЕЗ ДИЛДО" !!!!!

Ами, явно си се привързала. Такива връзки не водят до хубаво. Избери си позиция.

Banned Фен
    Ама Петя защо изобщо се опитваш да обесняваш на спрели хора като пантерата...Радвам се, че поне има хора които подразбират казаното.И пантерке не е това кой ще каже лягай или ставай или тръгвай си, а нещата опират до емоционалната нагласа и играта с чувствата, но ти си птичия си промит мозък едва ли би могла да разбереш тези разсъждения.Ти си от онези хора, които си мислят, че всичко трябва да се върти около мъжа и той едва ли не ти е господарят.Надявам се да разбереш точно, но ти пояснявам - не господар в секса, щото там е яко , а господар в живота.Но явно ограничените ти виждания за живота като цяло изискват такъв човек да имаш да себе си дето те вкарва в правилния коловоз, а едновременно с това да се възползва от теб, а той едва ли не да е морално и емоционално освободен, възползвайки се от да го кажем така - емоционалният ти недъг!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си