- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ревност
Накратко да питам нормално ли е да ревнувам момчето с което само правя секс?С него дори рядко се целуваме.Правила съм свирки на други преди него, но той ми беше първият в секса и вече няколко месеца само с него го правим.Ама днес разбрах, че чукал и други и ми стана кофти и май ревнувам?Това нормално ли е да си ревнувам сеск другарчето?Нещо съм объркана....
ти си му се вързала само за секса.. би трябвало да предположиш,че едва ли само с теб има вземане даване.. като си даваш дупето така става
Е па, малките курви никой не го уважава..
Така де, нормално да чука и други, момчетата не биха имали нещо сериозно с такива малки мелезчета.
И да, нормално е да ревнуваш.. или да не ти е приятно..това по-скоро е наранена амбиция да си единствена.. или ти се е вдигнала черната завеса, която те е карала да мислиш,че той ебе само теб.. Така де, може би е наранено его, а не ревност, но е нормално.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
+100 евалата
абе ти си на 15?! значи решила си да правиш секс на тая възраст аре окей някак си минава.. ма мислиш ли че е нормално на тая възраст да те шибат е така за спорта? вземи да се стегнеш разгонено лапе щото можеш много да си изпатиш от това. Друго нещо е че тоя пич няма никакви чувства към тебе щом даже не се и целувате, ако един мъж държи на жена нали се сещаш че ще и го показва с други неща освен ебане. Пълна деградация...
Мда,именно.И да, нормално е да ревнуваш.. или да не ти е приятно..това по-скоро е наранена амбиция да си единствена.. или ти се е вдигнала черната завеса, която те е карала да мислиш,че той ебе само теб.. Така де, може би е наранено его, а не ревност, но е нормално.
maDamn
Ако отношенията се базират само на секса, не виждам как можеш да го ревнуваш. Нямаш особено право.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ще ти обясна сега..... отиваш ,срещаш го взимаш си от мъжа това което ти трябва....а именно удоволствието и му казваш лека вечер!!!! Култовата реплика на Сияна от "Стъклен дом" го обяснява много добре.....
Ето така мацката е изчукала някои а не той нея и да и каже... беше ми много приятно облечи се и МАРШ!!!!
Дано бях изчерпателен
А той дали ще изревнува или ще му стане кофти ако започнат да ме чукат други?!А не знам дали имам или няма право, но ми стана едно такова...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Трябва да чукаш момчетата ти не те теб - ето защо се чувстваш сега така!Повечето мъжки са свине!
Мноо си проста честно![]()
Аха, значи нещата опират до това, кой на кого пръв ще каже "махай се"?
Пълни глупости.
Не.... Нещата опират до там КОЙ ОТ КОЙ се е възползвал!!!! Както мъжа може да чука и да бяга така и някой жени могат!!!! Дано бях по-ясен този път!![]()
Напълно подкрепям мнението на xPafx.
А дали той ще те ревнува, ако почнеш да се чукаш с други не знам, най-вероятно няма да му стане приятно, но не заради чувствата, а заради егото му. Няма да си само негова, няма да е единствен, абе като при теб.
Но, ако станеш "обща", никой няма да те възприема на сериозно в близко време.
Един от недостатъците на така нареченото приятелство с привилегии.Единият започва да се влюбва, а другият му дреме на бахъра.Но пък може и да ревнуваш,защото започваш да осъзнаваш,че всъщност не си любовта на живота му, а носната кърпичка, с която да си го обърше за да не си нацапа гащите и защото така е престижно в днешно време.Ако започнеш да се чукаш с други може и да започне да ревнува най-малкото от наранено его и защото някой се опитва да му вземе кърпичката, а може и да те обяви за тъпа курва и да му догнусее да се забърсва с мръсна кърпичка,с която се бърше всеки,който реши.
Относно коментара на nansi_2005. Много си в грешка човек. Една жена несъмнено може да се възползва от един мъж и чувствата му към нея,но не може и да го чука,просто защото няма...подходящият инструмент за тая работа.При всички положения начуканата ще е тя.Мъжа няма как да забременее ако щеш. Единственият вариант една жена да се пробва да изчука един мъж е като хване един голям вибратор и му го начука в задника,но не му дава той да си използва естественият такъв върху нея.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Буквално не може да го изчука, но тука не се имаше в предвид буквалното, а по-скоро, че ще се възползва от него, а не той от нея. Защо трябва да приемате всичко толкова буквално?! (то дори буквалното значение на глагола "изчуквам" няма общо със секса, ама както и да е, като става въпрос за секс е ясно)
xXxPETYAxXx разликата между въползване и изчукване е от земята до небето и трябва да се прави разлика.Това е малко като между харесвам някого и обичам някого. Това,че разни оборотни мацки си вкарват тези думи в устите за да се изкарат bad girls оборотните чукачки е съвсем друга тема на разговор.Буквално изчуквам специално в днешно време има много общо със секса поне метафорично.Представи си едно канго.Какво прави този иструмент.Чупи цимент.По същество си е елекрически чух и има един бъзик, чук и манго прави канго. Кангото когато работи извършва почти същите движения както в секса.Щом търсиш сравнение за изчукване ето ти го![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!