.
Резултати от 1 до 25 от общо 149

Тема: Ревност

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    аз имах в предвид коментара на nansi_2005 и BloodY_MerY.
    И добре поправям се: Има огромна разлика между "спя" и "правя секс", но когато чуеш "спах С ИМЕ НА НЯКОЙ ОТ СРЕЩУПОЛОЖНИ ПОЛ" не мислиш буквално за спене, нали?! Много е важно дали се каже спах/преспах С или спах/преспах В!

За авторката не ми се говори, щото тя ми се вижда прекалено малка да започне да се възползва сексуално от мъжете, без тотално да е обевена за к*рва от всички.

Друг въпрос: К`во прайм, ако "чука" не се движи, а частта, която се "изчуква" се движи?! Като искаш да си толкова буквален...
    Често не мислиш да.Но,защото така е възприето.Пък и няма особена причина да се хвалиш пред някой че си спал,което си е съвсем норммално нещо и всяка нощ го правим, а някои хора и по често.Но пък може и просто да си спала на един креват с някой твои по-близък съученик.Това автоматично ли значи,че си правила секс с него щом той е момче, а ти момиче? Не нали?
    Какво правим ако чука не се движи, а частта,която се изчуква се движи? Нищо не правим.Частта,която е за изчукване и се движи се набожда на шиш. Иначе както знаеш стандартният чук забива пирони на разни места.Ако вземеш един пирон и започнеш да го удряш в неподвижният чук разбира се,че няма да постигнеш абсолютно никакъв резултат.Ако вземеш и позакривиш пирона дори малко ще си истинскиш герой.Същото ще стане и ако вземеш едно парче цимент и започнеш да го удряш в кангото.Най много да се поразруши малко.

Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    Еми братовчет ми изчуква колите всеки ден.... Това ебач ли го прави? Търсете смисъла на изречението между редовете!!!! Не винаги нещата са това което пише!!! И ДА жена може да "го начука на мъж и БЕЗ ДИЛДО" !!!!!
    Както се каза това е метафора.Ако си пада сексуално по коли като в един скеч по телевизията може и да го прави ебач.Иначе не. И съжалвавам много,но теб ако може да те чука жена мен не може.Може само да се възползва.А която си мисли,че може да ме изчука,нека се пробва.Обаче преди това да си е направила тест за СПИН и други заболявания и да напишем един договор ,че не и дължа нищо и няма право да ме кара да правя ДНК тест.Ще и се предоставя хубаво да ме поизчука ама без презерватив изпразвайки се директно вътре в нея и ще се надявам да прихване,та да видим после кой кого ще се окаже че е изчукал
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-17-2013 на 09:51
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си