Цитирай Първоначално написано от just_a_girl2007 Виж мнението
Тъпо е да го ревнуваш, ако сте се уговорили само за секс.
Това също винаги ми се е струвало доста забавно.Ако сте се уговорили вика.Само дето тук говорим за чувства, а те не са движима или недвижима собственост и не подлежат на почти никакви договори.

Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
Оле оле.... малки завистливи "кучки " какво направихте..... Ето това му трябва на БЪЛГАРИНА – ЗРЕЛИЩЕ ..... било то по телевизията или соц.мрежи!!! Спрете се!!!! Помислете върху темата и оставете всеки да има мнение!!! 2013 ГОДИНА сме вече.... имаме право на това поне.... Авторката пуска тема и вие като ОРЛИ ..... една през друга..... ЕТО ТОЛКОВА ви е капацитета на половината дето се изтъквате че сте компетентни !!! Хайде стремете се да говорите по темата а не за това кой какво може .... като колега.... Щял да хвърля директно вътре и после ..... УСПОКОЙ СЕ ПРИЯТЕЛЮ ... ТУК СМЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ А НЕ да мерим кой може да хвърля и кои НЕ!!!! Това е форум а не АРЕНА!!! Със здраве от Батко МИТКО !
Понежев ми се стори че визираш и мен та да отговоря.Не,че нещо,но ми се струва леко странно мъж на 29 години с женски ник,да обяснява как жена можело да изчука мъж.Имам усещането,че или се мазниш много яко тук пред някоя кака да те види колко си широко скроен или си падаш по бая нестандартни забавления.