Първо не защитавам приятелката си, защото това момиче дори не го познавам, честно да си призная спрямо коментарите й и заяждането й с други потребители в други теми, даже може да се каже, че не съм кой знае колко позитивно настроена към нея, но й разбрах изказването и разбрах какво имаше в предвид.

Това, че ти приемаш нещата толкова буквално е разликата. И аз съм на мнение, че жената не може да си вкара пениса в котеот на мъжа, по простата причина, че го няма(леле каква изненада), ама не е в това въпроса.

Явно не мога да ти обесня, че думите имат пряко и преносно значение, а когато един говори за прякото, а друг за преносно става обърквация.

"Вече го споменах,но по логиката с Иванчо. Казваш: "Спах у/в/при Иванчо...на неговото легло. И какво? Приема се че щом си спала на леглото на Иванчо значи задължително сте правили секс,а може даже да си спала и сама на него,защото е бил голям кавалер." Писна ми да обеснявам, че има ОГРОМНА разлика в изразите "СПАХ С" и "СПАХ В/У/ПРИ". Както и ако изречението се допълни с "на едно легло", тогава вече може и да е имало, може и да е нямало секс. Ама ако се каже само "Спах с Иванчо" без други допълнения се подразбира, че не е буквално, а значи, че сме правили секс!
Писна ми да обеснявам едно и също нещо.
Не казвам, че жените имат атрибут, че да чукат, казвам, че "чукане" не се използва само в буквалния превод на думата!!!