- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ревност
И аз това се опитвам да ти обясня от сумата и време. Дали една жена ще каже:' Той ме чука" или "Аз го чуках" "Ние се чукахме" все е метафора,защото истинският израз е: "Правихме секс" с тая разлика,че дори и да го приемем като метафора,жената пак няма с какво да изчуква, а това е високопарен израз с цел показване на по висша форма от положението на даденият мъж и липса на всякакво уважение към него.Та по твоята логика.То какво значение има дали ще кажеш на някой:"Харесвам те" или "Обичам те" Нали и двете са израз на чувства.Каква е разликата?Защо някои хора толкова се дразнят като други не правят разлика? Може би,защото за да изпитваш второто трябва да си минал първо през първото,а не обратното.Та същата работа и тук.Въпроса е на принципна основа.Когато някоя жена каже как ще изчука даден мъж просто ми изглежда страшно неуважително към него поради причните,който обясних по-нагоре и веднага си създавам асоциацията,че дадената жена е с прекалено високо самочувствие може би дори и без покритие.А това е едно от нещата,които най не ме кефят в една жена.Самочувствие да,самоуважение да,но това е малко в повече.
Последно редактирано от Niakoitam : 01-17-2013 на 11:12
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!