.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Не пред хората ..

Здравейте, искам да ви попитам за мнението ви по един въпрос, който много ме тормози напоследък.. приятелят ми, който много обичам не показва никаква публичност на нашата връзка, а тя е вече почти 3 месеца, говоря за социална мрежа, където би трябвало ако не го е срам от мен да качи малко наши снимки, да пожелае да се обвържем и т.н..звучи тъпо, но за мен това е много важно.... и друго .. преди време е харесвал едно момиче, което явно не му е обърнало внимание и сега тя ходи с друг, но моя приятел още и харесва снимки, публикации и т.н, а на мен нищо,сякаш не иска никой да разбира.. или по-точно това момиче... какво мислите?
    Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..

Мисля, че трябва да си изтриеш facebook-a. От кога живота започна да се върти около сайтове ?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от forside1 Виж мнението
    Мисля, че трябва да си изтриеш facebook-a. От кога живота започна да се върти около сайтове ?
    и аз това се чудя
    имала съм такива периоди, явно си по-малка
    просто в даден момент осъзнаваш че ''in a relationship'', ''like'', ''comment'' са просто някакви глупости и не значат нищо
    ние пък с моя приятел не се снимаме имаме точно 1 снимка, на която съм ужасна аз и нито един от двамата не се е тагнал (качена е в страницата на едно заведение) и какво от това?
    за мен е много по-важно да излезем, да се видим и да ме представи на някой негов познат/приятел (което той вече е направил) отколкото да ми хареса снимката във фейсбук или нещо такова; за да е с мен явно ме харесва и нямам нужда от notification-и , за да ми го докаже,.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами явно още се надява на другата.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ами явно още се надява на другата.
    Може и това да е.

Мисля, че не си дорасла да имаш връзка, след като това, което става във Facebook е "много важно за теб". Голяма работа , че не ти пишел на стената или не качвал снимки на вас двамата.
    Не казвам, че всички трябва да като мен, но ще ти дам един пример, аз и приятелят ми сме заедно от повече от година, нито аз имам наши снимки качени, нито той. Писал ми е на стената 2-3 пъти и то беше за годишнината ни и за рождения ми ден. Да не говоря, че и май статуса не ми сменен, обаче това не означава, че не държим един на друг. Това, което се случва м/у нас си остава м/у нас, няма нужда от публичност.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не казвам, че всички трябва да като мен, но ще ти дам един пример, аз и приятелят ми сме заедно от повече от година, нито аз имам наши снимки качени, нито той. Писал ми е на стената 2-3 пъти и то беше за годишнината ни и за рождения ми ден. Да не говоря, че и май статуса не ми сменен, обаче това не означава, че не държим един на друг. Това, което се случва м/у нас си остава м/у нас, няма нужда от публичност.
    Много правилно.
    Ние сме заедно от близо 3 години, а аз отскоро го имам в "приятели" във фейсбук. Неговият статус е на необвързан, моят е скрит от профила, но също не е променян. Никой от двама ни не е качвал съвместни снимки. Нямаме проблем с това, някак глупаво ни изглежда да придаваме такава важност на един сайт.
    Той абсолютно не се интересува какво и на кого харесвам, за мен също е без значение той какво прави в сайта.

Въобще не виждам никакъв смисъл в тази публичност в социалните мрежи.
    Ако той не се притеснява от теб пред приятелите си и има желание да прекарва времето си с теб, то тогава защо ти е толкова важно да се обвърже с теб и в някой сайт? Ако пък се притеснява от теб на живо и няма желание да прекарвате времето си заедно, то тогава онлайн обвързването няма да спаси връзката ви.
    Друго, което ми идва на ум е, че щом е толкова важно за теб, може би това е начин да избиеш някакви комплекси. Това не е правилния начин обаче.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Друго, което ми идва на ум е, че щом е толкова важно за теб, може би това е начин да избиеш някакви комплекси. Това не е правилния начин обаче.
    По тая логика аз мога да твърдя, че на тези от вас, на които не им пука, също избиват комплекси.
    Независимо дали се отнася за фейсбуук или за нещо друго, когато единият толкова много иска нещо, а на другия не му пречи да удовлетвори молбата му, защо да го направи? Съгласна съм със Сиси.

С моя приятел се водим обвързани от втория месец някъде. Той поиска, за да спрат някви пишлемета да ми пишат глупости на лични. Смятам, че е нормално. Качвам снимки и го тагвам. След като не е толкова важно, защо да не го направя?
    Да не говорим, че ако единият от двама ни се води необвързан (а не просто статусът да е скрит), си е числа лъжа и аз бих се обидила.

да ти сложи торба на главата
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Ох , ами честно казано и аз не си падам много много по тези "публични връзки" с всичките им публикации,снимчици,постов е,песнички,обвързвания и т.н. даже бих казала,че ме дразнят.Някакси досадно е..но след като той те игнорира "публично" , а харесва снимки на въпросното момиче би трябвало да седнеш и да си поговориш с него.Все пак 3 месеца не са никак малко.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    По тая логика аз мога да твърдя, че на тези от вас, на които не им пука, също избиват комплекси.
    Независимо дали се отнася за фейсбуук или за нещо друго, когато единият толкова много иска нещо, а на другия не му пречи да удовлетвори молбата му, защо да го направи? Съгласна съм със Сиси.

С моя приятел се водим обвързани от втория месец някъде. Той поиска, за да спрат някви пишлемета да ми пишат глупости на лични. Смятам, че е нормално. Качвам снимки и го тагвам. След като не е толкова важно, защо да не го направя?
    Да не говорим, че ако единият от двама ни се води необвързан (а не просто статусът да е скрит), си е числа лъжа и аз бих се обидила.
    Попринцип е така. Ако единия иска нещо толкова много, другия би трябвало да направи компромис. Но в случая на авторката, мисля, че желанието на момчето е по-силно. Ако още иска да е с другото момиче, ясно е защо не иска публичност на сегашната си връзка.

Интересно ми е и какво те води до мисълта, че тези, на които не им пука, също избиват комплекси?! Не се заяждам ни най-малко, просто от моите лични наблюдения съм си извадила достатъчно изводи и ми е любопитно какви са твоите наблюдения, след като явно толкова силно се контрастират с моите.

А относно статуса. Приятелят ми влиза може би веднъж-два пъти на няколко месеца в този сайт. Въобще не държи да обновява информацията си непрекъснато, нито аз искам това от него. Хората, които ни познават, знаят, че сме заедно и без да сме го написали във всички сайтове, в които имаме регистрация.
    Ако някой ни пише с цел флирт, срещи, глупости... просто не отговаряме.
    За нас няма смисъл да осведомяваме ''приятелите'' си във фейсбук за всичко, случващо се в нашия живот. Може би не придаваме такава важност на социалните мрежи, не знам. Факт е, че не ни пука.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Няма нужда от публичност, но някои хора са свикнали на това и ФБ е един хубав тест. Ако той не държи да качва снимки, какъв е проблемът ти да качиш ваши и да го отбележиш? Ако желаеш, се пиши обвързана без да му изпращаш покана за обвързване, но няма нищо лошо да го пробваш, щом се съмняваш. Аз направо бих го попитала и бих споделила това мое безпокойство за другото момиче. Хора всякакви.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    "Не пред хората" е на Галена, ама карай :д

Попитай го в прав текст какъв му е проблемът и не го оставяй да се измъкне с уклончив отговор.

Само аз ли съм на негова страна? И аз не обичам обвързването по ФБ, качването на 1000000 снимки еднакви и тагване на всяко място, където сме били. За мен важното е не на коя какво е харесал, а как се държи с мен, когато сме заедно. Дали ме запознава с приятелите си, дали иска да ми покаже делника си, цялостното му поведение и тн и тн... а не дали сме писали, че сме гаджИнца у фейса...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Само аз ли съм на негова страна? И аз не обичам обвързването по ФБ, качването на 1000000 снимки еднакви и тагване на всяко място, където сме били. За мен важното е не на коя какво е харесал, а как се държи с мен, когато сме заедно. Дали ме запознава с приятелите си, дали иска да ми покаже делника си, цялостното му поведение и тн и тн... а не дали сме писали, че сме гаджИнца у фейса...
    И ти си права донякъде,както и много други след теб. Но да му се невиди опашките ли ще ви паднат ако се отблежите като обвързани и отвреме навреме си харесвате нещо или се тагнете на някоя снимка.Още по-малко пък,че гаджето на момичето не е като да не си пада му харесването на снимки и това показва това,че харесва постоянно снимките на другото момиче.Да, най-вероятно има някакъв проблем и той се надява на някакъв развой в любовно отношение с другото момиче най-малкото.Било важно едикакво си,не сте обичали да казвате на всичките си приятели и да ви знаели живота.И какво като го знаят?Нещо срам ли ви е от половинката ви или какво? Или просто предпочитата разни подлъгани хорица да ви забавляват флиртувайки с вас докато се заблуждават,че не сте обвързани? Всяка една крайност без значение каква е не както трябва.Щом си с гаджето ти виждат всички, а в противен случай явно има нещо друго. И е много важно как се държи един човек докато сте заедно,но наистина важно е как се държи докато не сте заедно.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-20-2013 на 13:44
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И ти си права донякъде,както и много други след теб. Но да му се невиди опашките ли ще ви паднат ако се отблежите като обвързани и отвреме навреме си харесвате нещо или се тагнете на някоя снимка.Още по-малко пък,че гаджето на момичето не е като да не си пада му харесването на снимки и това показва това,че харесва постоянно снимките на другото момиче.Да, най-вероятно има някакъв проблем и той се надява на някакъв развой в любовно отношение с другото момиче най-малкото.Било важно едикакво си,не сте обичали да казвате на всичките си приятели и да ви знаели живота.И какво като го знаят?Нещо срам ли ви е от половинката ви или какво? Или просто предпочитата разни подлъгани хорица да ви забавляват флиртувайки с вас докато се заблуждават,че не сте обвързани? Всяка една крайност без значение каква е не е както трябва.Щом си с гаджето ти виждат всички, а в противен случай явно има нещо друго. И е много важно как се държи един човек докато сте заедно,но наистина важно е как се държи докато не сте заедно.
    Забелязвам, че социалната мрежа е станала повод за неразбирателство между хората. На мен наистина не ми пука за мрежата, на моето момче също и не сме се писали обвързани. За мен е безсмислено и не знам какво толкова значение отдавате. И не го правя аз лично, с цел други да ми пишат за да си флиртувам и тн.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Забелязвам, че социалната мрежа е станала повод за неразбирателство между хората. На мен наистина не ми пука за мрежата, на моето момче също и не сме се писали обвързани. За мен е безсмислено и не знам какво толкова значение отдавате. И не го правя аз лично, с цел други да ми пишат за да си флиртувам и тн.
    Нещо ми се струва,че омразата към Facebook вече започва да мяза малко на омразата към чалгата.Ами като толкова не ви харесва има лесен начин.Закривате си профилите и сте готови.И няма значение ти с какво цел го правиш.Искате или не искате просто сами предизвиквате нещата..Малко ще са хората,които ще се осмелят да ви свалят и двамата ако в профила ви пише просто Обвързан/а с едикой/едикоя си.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Нещо ми се струва,че омразата към Facebook вече започва да мяза малко на омразата към чалгата.Ами като толкова не ви харесва има лесен начин.Закривате си профилите и сте готови.И няма значение ти с какво цел го правиш.Искате или не искате просто сами предизвиквате нещата..Малко ще са хората,които ще се осмелят да ви свалят и двамата ако в профила ви пише просто Обвързан/а с едикой/едикоя си.
    Аз не искам да си трия профила, малко или много съм свикнала, а и ми трябва покрай университета. Нито на мен, нито на него му липсва статуса "обвързан/а" и сме си прекрасно така.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Е само аз ли пък мисля, че е малко тъпо да си ползва фейсбука, за да харесва снимки на други момичета, а на своето да не обръща внимание на желанията (макар и малко детски)?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Е само аз ли пък мисля, че е малко тъпо да си ползва фейсбука, за да харесва снимки на други момичета, а на своето да не обръща внимание на желанията (макар и малко детски)?
    Ми какво, като са гаджета да спре да харесва публикации на други хора, а само нейни ли??? Ама слезте на земята малко с тоя фб... На дали той си ползва фейса за да харесва снимки на други?!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Има хора,които не обичат да изваждат личния си живот на показ.За клюки.
    Бих те разбрал ако излизате и пред приятелите страни от теб...
    Но пък я има и другата страна,да има интерес към другата и да те пренебрегва.
    Последно редактирано от GLaDOS : 01-16-2013 на 21:53
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Bulgaria
    marilyn, имах предвид, че не качва снимка с нея, не харесва нито една нейна снимка, но харесва снимки на момиче, което е харесвал? Събери две и две. Аз съм си на земята, не знам на кого говориш.

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    marilyn, имах предвид, че не качва снимка с нея, не харесва нито една нейна снимка, но харесва снимки на момиче, което е харесвал? Събери две и две. Аз съм си на земята, не знам на кого говориш.
    Аз просто смятам, че обръщате твърде много внимание на това кой какво харесва във фейса. Аз лично не следя гаджетата си на кой какво са харесали, постнали и тн. Аз също харесвам публикации, снимки и там каквото се сетите на други хора и от 2та пола. И намирам това за съвсем нормално.
    Но явно вече фейсбук се е превърнал в начин на изразяване на някакви чувства чрез харесване на публикации, но аз съм няква старомодна и предпочитам традиционни начини, очи в очи.

Град
    Bulgaria
    явно вече фейсбук се е превърнал в начин на изразяване на някакви чувства
    Това си е от край време.

И аз харесвам всякакви неща на хора от двата пола, но признавам,че щеше да ми стане малко тъпо гаджето ми да не е харесал нито една моя снимка, а на Петканка да харесва всичките. Някак... наречете го под вола теле или ме изкарайте комплексарка, ама бих го асоциирала с харесване на нейната външност повече от моята.
    Последно редактирано от Azoria : 01-16-2013 на 22:45

Мразя фейсбук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си