Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
По тая логика аз мога да твърдя, че на тези от вас, на които не им пука, също избиват комплекси.
Независимо дали се отнася за фейсбуук или за нещо друго, когато единият толкова много иска нещо, а на другия не му пречи да удовлетвори молбата му, защо да го направи? Съгласна съм със Сиси.

С моя приятел се водим обвързани от втория месец някъде. Той поиска, за да спрат някви пишлемета да ми пишат глупости на лични. Смятам, че е нормално. Качвам снимки и го тагвам. След като не е толкова важно, защо да не го направя?
Да не говорим, че ако единият от двама ни се води необвързан (а не просто статусът да е скрит), си е числа лъжа и аз бих се обидила.
Попринцип е така. Ако единия иска нещо толкова много, другия би трябвало да направи компромис. Но в случая на авторката, мисля, че желанието на момчето е по-силно. Ако още иска да е с другото момиче, ясно е защо не иска публичност на сегашната си връзка.

Интересно ми е и какво те води до мисълта, че тези, на които не им пука, също избиват комплекси?! Не се заяждам ни най-малко, просто от моите лични наблюдения съм си извадила достатъчно изводи и ми е любопитно какви са твоите наблюдения, след като явно толкова силно се контрастират с моите.

А относно статуса. Приятелят ми влиза може би веднъж-два пъти на няколко месеца в този сайт. Въобще не държи да обновява информацията си непрекъснато, нито аз искам това от него. Хората, които ни познават, знаят, че сме заедно и без да сме го написали във всички сайтове, в които имаме регистрация.
Ако някой ни пише с цел флирт, срещи, глупости... просто не отговаряме.
За нас няма смисъл да осведомяваме ''приятелите'' си във фейсбук за всичко, случващо се в нашия живот. Може би не придаваме такава важност на социалните мрежи, не знам. Факт е, че не ни пука.