.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Точно така "Обвързан/а" не тежи.Просто казва: както се каза:'Аз съм с този човек" и те предпазва от повечето хора,които ще искат да те свалят овреме предварително премахвайки оправданията от рода на:"Ама аз не знаех и затова така стана.Сега е вече твърде късно." И колкото и да си имате доверие вероятността да устоите на напливите от хората,които знаят,че сте обвързани,но не им пука е много по-голяма от това да устоите на всеки,който ви сваля,защото си мисли,че не сте обвързани или поне не сериозно
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И колкото и да си имате доверие вероятността да устоите на напливите от хората,които знаят,че сте обвързани,но не им пука е много по-голяма от това да устоите на всеки,който ви сваля,защото си мисли,че не сте обвързани или поне не сериозно
    Е, не. Това кой до колко "устоява" на свалки и набези от трети лица няма нищо общо със статута в социалните мрежи. Или ти е слаб ангела, или не. Едно "обвързан" не намалява вероятността за кривване от правия път.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Е, не. Това кой до колко "устоява" на свалки и набези от трети лица няма нищо общо със статута в социалните мрежи. Или ти е слаб ангела, или не. Едно "обвързан" не намалява вероятността за кривване от правия път.
    Ми то на челото не ми пише "обвързана". Така, че ако някой на улицата тръгне да ме зарибява... какво? Именно или ти е слаб ангела, или не.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си