- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не пред хората ..
О, не е толкова лесно. През по-свободните месеци и ние се виждаме по-често (почти всяка вечер), но позатегнат ли се нещата, се виждаме баш по 1-2 пъти седмично въпреки, че сме от един град. И той е много уморен след работа, аз също. А в сесия е немислимо да се виждаме повече освен, ако не уча за предмет, по който може стабилно да ми помага.
Иначе и аз мисля, че прекалявате. Айде сега, или си пишете сърчица, или не ползвате фб. Аз се водя обвързана, той също. Не ми коства абсолютно нищо и не виждам с какво ми ограничава личната свобода. Когато се снимаме някъде и се харесаме, се отбелязваме на снимките. Не мисля, че това е показност. Каква е разликата с това да се отбелязваш с приятелите си? Не си пращаме драматични статуси и не се лигавим, не си знаем паролите, не си четем чатовете и тн. Не мисля, че един статус "Обвързана с... " е нещо чак толкова ограничаващо или демонстриращо какво да е. Цъква се за две секунди и трябва да призная, че откакто е там, хората, които си позволяват да ми пишат ъмммм непристойни неща (да се изразим така) намаляха видимо. Не знам за вас, но въпреки, че нямам слаб ангел (нито той) самото навиране на странични хора (дори да са добронамерени и да не знаят просто, че не си говорят с необвързан човек) ми е неприятно.
Иначе да, фейсбук е просто убит сайт и могат спокойно да живеят и без него, но това важи във вашите връзки, защото и вие, и половинките ви гледате така на нещата. Ако единия от двамата кисне редовно и праща разни лигавщини на един и същи определен човек от срещуположния пол, няма да ви е приятно. Това не е като да не приема сайта за нещо важно (както във вашите връзки, явно). Това е като да му отдава значение, но да го пренася към друг човек. Не мисля, че на някого би било приятно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тук си малко в грешка.Не винаги нещата са свързани само със слаб ангел И да мамалява я.
Пак казвам не е до слаб ангел, а до увеличаване на възможността да си срещнеш "майстора",който ако знае,че си обвързана има вероятност и овреме да не предприеме нищо.А на челото винаги може да ти го пиша стига да знаеш как да го покажеш и наистина да искаш да го покажеш.Това разбира се съвсем изключва варианта да бягаш с 200км в час все едно те гони разярен бик,когато някой мъж ти каже Здрасти или те заговори.
Ето това имах предвид и аз:
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!