.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Спомени от тежки моменти, които съм преживяла; когато се скарам с мой близък или приятел; мисълта, че мога да загубя някого, когото обичам(включително кучето ми); някаква несправедливост, която съм видяла или претърпяла, без да мога да я предотвратя. На филми също много плача, на песни или пък като гледам репортаж или филм по действителен случай, в който страдат деца. Но основно ми се случва да се натъжавам или разплача, когато видя някое страдащо животно- куцащо куче/коте или пък без крак или ако е много слабо. Изобщо пострадали животни най-много ме натъжават, защото знам, че на тях няма кой да им помогне или да се загрижи за тях.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Плача на всички турски сериали Винаги може да ме разплаче спомена за детството , като знам че това време никога няма да се върне . Също така ме разплакват и спомени ..
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Нищо.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Носталгията винаги може да ме разплаче. Но повече няма да й се давам.

Аз съм момче и макар да не плача често,доста пъти ми е идвало да го правя.В повечето случаи си го изкарвам на предмети околко мен(агресия),но никога на друг човек.Разстройват ме спомени за починали близки,весли спомени от детството ми,които знам,че никога повече няма да изпитам.Идвало ми е да се разплача,когато приятелката ми има проблем,с който не мога да и помогна.Макар и ние момчетата да не плачем много,има доста неща,които могат да ни накарат да го нарпавим.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Честно казано в момента не мисля, че нещо е в състояние. Да ми стане гадно не е проблем, ама да се разплача...
    Същото.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    смърт на близък

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На силни емоционално-трогващи песни. Рядкост са, но е имало такива. И дори все още, като ги чуя, и ми се насълзяват очите. Иначе любим човек. Чувството на болка в сърцето, разбитото сърце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си