- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да или не
Здравейте !
Става на въпрос ,че ходих с едно момче 2 седмици .. не бях влюбена в него , но много така го обикнах и ми беше хубаво с него , но за тези две седмици много се карахме , а иначе се държеше ужасно мило , не искаше секс , не ми е намеквал нищо за секс , но се държеше мноого добре .. ии така на втората седмица обаче се разделихме .. първоначално ми беше многоо гадно и напук се занимавах с най-добрият му приятел (голяма грешка,знам), но след 2-3 седмици се оправих и не ми пукаше толкова .. и малко след като скъсахме нещо стана на въпрос и аз му казах,че той ме остави с лекота да си тръгна и че аз не бих се върнала при него и т.н ... мина известно време оттогава .. и мен продължаваше да не ми пука .. но той ми писа .. каза ми,че съм му влязла под кожата и че искал пак да е с мен , но аз му казах,че не искам да почне да ми се разнася няква слава на 'лесна' и че за него е лесно , но от моя гледна точка са много по-сложни нещата и тва с приятелят му дет се занимавах и тн .. въпросното момче иначе не е от най-умните или от най-свестните а майка ми много не го одобрява .. но иначе искам мнение от вас дали си заслужава да тръгна с него отново като просто съм на 99% сигурна ,че ако тръгнем пак ще се влюбя в него , а не искам .. мислите ли си ,че той наистина иска да е с мен или просто ми го казва ей така ... знам,че ще боли ако сме пак заедно , въпреки тва че се държи много добре , все пак всеки път се скарваме за нещо .. но една частица от мен просто пак го иска въпреки че знам какво най-вероятно ще стане .. все пак искам да чуя вашето мнение и моля без обидни думи и критики![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Мила помисли добре ... ще бъдеш ли щастлива с него или само ще разрешаваш проблем след проблем. Преди години и аз бях в същата ситуация, ходих с едно момче 2 седмици и се разделихме ... след 2 месеца се хванахме пак и ходихме 4 години, дори живяхме заедно. През тези години все аз се съобразявах с него, все аз бях виновна за всичко и много често се карахме. Не съжалявам, че бях с него толкова време, защото имахме и много хубави моменти, но всичките тези караници оказаха влияние на връзката ни и сега сме пред раздяла. Това за приятеля му е малко гадно, но тогава не сте били заедно ще го преживее. Просто си помисли дали той може да се промени и да те направи истински щастлива за да не приключите като нас. Защото е по лесно да кажеш край когато са минали само няколко месец и болката е по малка.
лУдА зА ВрЬзВаНе
Аз бих те посъветвала да си помислиш добре преди да вземеш решение.
Да, то за две седмици много си го обичала, после не ти пукало, че сте се разделили и сега твърдиш, че ако се съберете пак ще се влюбиш?! То така се влюбва и разлюбва, да знаеш...
И що за глупости са това "да не ми се разнася слава на "лесна""?! То това може да се случи от факта, че си се занимавала с приятеля му, веднага след раздялата ви.
Щом те е зарязал веднъж, нищо чудно пак да те зареже. Може да иска да ти отмъсти, че си била с приятеля му, може пък да е осъзнал, какво е загубил. Човек оценява нещата, когато ги изгуби. Но в случая мисля, че не си струва да се занимаваш!
СЪвета ми е - твЪрдо не! Щом сега не го обичаш, а си почти сигурна, че всичко ще си е по старому, няма смисЪл да хлЪтваш или да се влюбваш в някого, когото си преживяла и с когото знаеш, че ако си, ще се карате...
От личен опит те съветвам пробвай още веднъж.Нищо няма да загубиш ако дадеш шанс да се опознаете и тогава прецени дали си струва или не ! Така с ами ако беше така,ако го бях опознала повече е безсмислено.Давай смело![]()
Щом толкова бързо си ги обикваш момчетата, няма значение дали ще е той или някой друг, все ще си в гърч.