- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- След раздялата
 Отговор в тема
 Отговор в тема

имате ли убеждението, че никога повече няма да срещнете някой човек, който да ви кара да се чувствате по същия начин? И че няма по-добър избор от въпросния човек и тн, и след като е приключило изпитвате ли панически страх, че никога няма да сте щастливи, след като го няма въпросния човек от живота ви?
и плачете ли тихо под душа, надявайки се някой ден в бъдещето да ви се обади
Не мисля, че има хора които да не се чувстват по този начин ако ги зарежат. Осъзнаването на заменимостта на бившата/бившия е основен крайъгълен камък в пътя към преодоляването на раздялата.
Досега не са ме зарязвали, ако не броим смъртта на баба ... и да, никога повече няма да бъда при нея, като меси питки, плете, преде, готви ...надявам се след като и аз умра, да се срещнем някъде
Понякога се депресирам, да. Но после се замислям и съжалявам за изгубеното време
чак пък толкова драми ... за някви връзки за по месец-два е смешно :Д

Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Преди бях така.Беше уникален, незаменим, невероятен и лалалала... толкоз рев, че никога повече няма да срещна момче като него, толкова кръв, сперма и сополи, направо не е истина.
А сега... съм с най-уникалното и неповторимо момче на света и осъзнавам колко съм грешала... само че ако и този някой ден наистина ме зареже, вече няма да удрям толкоз душевни терзания колкото преди. опита си казва думата

dgdg

Незаменими хора няма, освен ако не са ти майка, баща, брат, сестра
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...

няма да отг. на темата... прекалено гадна е
Чак пък незаменими - не. Както и те мога да срещнат някого, с когото да са по-щастливи. Ама ме обзема ужасна самота, направо побъркваща.
Случвало ми се е веднъж и то не е било заради гаЖенце.
Дори след месец-два оставам с усещането, че трябва да се съобразявам, да бързам, да внимавам какво говоря, да внимавам как ще се отнасям и т.н. и в един момент осъзнавам, че няма за кого, а на следващия правя абсолютно същото като преди.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
маааааани бе
тва е пълен филм
Не, какви са тези глупости? Напротив. Ако преценя, че някой не ми дава щастието, което заслужавам, и ме прави нещастна по някакъв начин, то той не заслужава да е с мен.
Ако имаш достатъчно причини, за да се разделиш с някого, не бива да ги пренебрегваш. Именно защото или хората правят грешни преценки и избори, или се страхуват от това, че няма да намерят по-добро, си стоят сдухани, нещастни, оплакващи се.
ти заслужаваш единствено бой с коланО през лицето
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.