.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Варицела

Варицела

Здравейте , от 2 дена симптомите на варицела се появиха . Не знам колко от вас са я карали , но ще ви питам .. понеже по цялото тяло имам пъпки , които ме сърбят , някои знае ли интимната зона с какво да се маже , за да се предотврати този сърбеж , защото лекарката ми предписа витамин C , комплекс от витамин B1, B6 , B12 и Galena alba . Опитах се да потърся в google , но не намерих нищо . Ако някой може да ми помогне , моля да пише .

Пропуснах да цитирам какво пише за Galena alba ( против сърбеж ) :
    "4.4. Специални предупреждения за употреба
    Да се избягва прилагане в гънките на тялото, напр. По или около гениталиие. Не се препоръчена употреба при деца. "

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    на лекар ли се правиш?
    нямаш ли доверие на твоя си лекар?
    мислиш ли че сама ще си помогнеш повече?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Хаха, не се правя на лекар ... може би не знаеш какво е всяка една секунда да те сърби ?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Аз имах обаче с нищо не се мазах. И не сърби чак толкова нетърпимо. Важно е да не се чешеш, защото после остават ужасни белези. А на интимната област до колкото си спомням нямах и нз нз.

За сърбежа може да ползваш ментолов спирт ,въпреки че ефекта е кракотраен .Иначе за интимната зона не знам ,но гледай да не ги чешаш ,че после става еднааа .
    Съвест нямам ли ? Не и за вас ! Не ви дължа нищо !

с ракия се мажи

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от HeIsMyWorld Виж мнението
    Хаха, не се правя на лекар ... може би не знаеш какво е всяка една секунда да те сърби ?
    знам знам спокойно

един съвет забрави написаното в тая тема за ракии и тн и прави каквото ти казвалекаря

и да те сърби стискай зъби
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Със спирт. И не се чеши.

Ментолов спирт. И търпение... след няколко дни ще ти премине сърбежа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не се чеши и друго, освен ментолов спирт не можеш да използваш, макар че аз като я карах ми бяха изписали и някакви пудри. Стой си в къщи, докато си болна и мирувай, доколкото си спомням ми бяха казвали, че не трябва да се къпеш много, ама не знам доколко е така, не помня вече.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си