.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

СПЕШНО! Къде мога да намеря...?(София)

Знам, че е детско и банално и какво ли не, но търся от тия ключодържатели сърчица, дето едното стои при момчето, другото при момичето.. Днес обикалях по центъра, в Халите, около Халите, по Пироцка.. само няк'ви груби такива и малоумни намирам... няма нищо нормално, сладко... Някакви идеи къде близо до Метро-станция мога да намеря такова нещо?

Цитирай Първоначално написано от SirTrYaLot Виж мнението
    Пироцка..

Виж в някое дребно магазинче за подаръци, джунджурии и пр.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да, мерси за съвета, адски много ми помогна..
    То щото в София има 1-2 магазина за джунджурии и подаръци..

И за едната тъпа грешка правиш очички.. блях..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ти точен адрес ли искаш?Има ги във всеки малък магазин за сувенири.Отиваш в най-близкия.
    maDamn

Ама давайте ми адреси, не ми говорете общи работи бе хора, какво ви става!??!?!!

На всичките дребни магазинчета знаем адресите. Айде моля ти се. И да, очички, защото ме заболяха като я видях тая ПироЦка.

Град
    plovdiv
    Майна, ела до Пловдив, имам!

Е знам, че има в Пловдив, но само за София питам, нямам време да ходя до Майнатаун братле, мерси иначе.

И какво като си я видял тая Пироцка бе кретен, в 4 сутринта съм станал да зубря по МикроИкономика, след това целия ден съм прекарал с момичето си, вечерта правя тема за това в присъница и ми правиш забележка за една правописна грешка, върви на майната си, нещастник.

Някой може ли да ми даде точен адрес на магазинчета, в които мисли, че има такива неща или НЕ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SirTrYaLot Виж мнението
    Някой може ли да ми даде точен адрес на магазинчета, в които мисли, че има такива неща или НЕ?
    НЕ.Чао.

Голям фен Аватара на besso
    С тва отношение наистина ли очакваш някой да ти помогне?

С кое отношение?
    Я виж първия отговор в темата ми..?

На мен ми трябва СПЕШНО да ми се даде адрес на такива магазини, той ми пише за правописна грешка.. Какво отношение иска?

Винаги има и един такъв като теб, който да го напише това.

Никога няма да се оправите вие, ей.

Знам къде има такива, но нещо ме кара да не го напиша.

Не виждам причина, нещо да те кара да не го напишеш. Правим 1 месец с момичето ми, ще я изненадам през нощта и знам, че този тип подарък е леко банален, но това не ме интересува, просто искам да намеря перфектното нещо, because we're in this for the long run.

То късно вече.. аз излизам и нямам достъп до Интернет, ще обикалям цял ден, пък дано открия.

На тези, които се опитаха да помогнат - благодаря, на останалите - да ви бутне ТИР, нещастия проклети.

Хубав ден ви желая.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    После някой ще ми го пусне това за българския форум, където те хранели... Е да, ама тук има и друго - питат те, обиждат те и искат изчерпателен отговор
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    После някой ще ми го пусне това за българския форум, където те хранели... Е да, ама тук има и друго - питат те, обиждат те и искат изчерпателен отговор
    Именно.

Миличък, айде малко по-кротко. С това отношение никой няма да ти помогне. Тук обидите не се толерират.

Миличък ще викаш на някой друг, а по-нормално отношение ще получите, когато го заслужите.

Така, днес обиколих сумати магазини в дъжда и не успях да намеря, това което търся.

Някой ми спомена нещо на спирката на 22 пред парка Заимов, че имало магазини с такива дрънкулки... Ако се сещате за още нещо - моля.

Голям фен Аватара на besso
    Нека позная - тази ти е първото гадже и ти е споменала преди време колко са яки ключодържателите със сърчица. И понеже ти е първата и явно си инфантилен й тичаш по гъза като някой малък прислужник, който си мисли, че с лигави подаръчета и изненадки ще си гарантираш любовта й завинаги. Защото не можеш да намериш каквото си си навил на пръста изпадаш в паника, понеже усещаш, че любовта, която получаваш е застрашена и можеш да бъдеш изоставен, ако не направиш точно тази изненада. Никой тук не е длъжен да ти обяснява каквото и да било.

Като гледам колко си невротичен, недорасъл и злобен, просто усещам как след някой и друг месец ще видим тема от теб "Как да си я върна" или нещо от сорта. Щото никой не би искал подобен тип до себе си. Какъвто и да го играеш, истинската същност на човек скоро изпъква.

Айде със здраве! Шматка!

Офф.. Просто след като прочетох "Нека позная" и спрях да чета..

Няма как да познаеш какъ.. оф абе я всъщност майната ти, боклук нещастен, деба и ... само можете да ядосате човек..
    Гадове мръсни.

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Никой тук не е длъжен да ти обяснява каквото и да би
    Е тук грешиш ! Форума е за това да помагаш на някой като отговаряш на въпроса му ! И наистина в София има милиони магазини ако не знаете нещо по-конкретно можеше да не казвате нищо ! И грешката е не че не знае как се пише съответната дума просто буквата ''ц'' се намира на мястото на ''ш'' при фонетиката ) И не е нужно да правиш психоанализ след като той не е те молил !
    Вярвай в мечтите си !

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    И грешката е не че не знае как се пише съответната дума просто буквата ''ц'' се намира на мястото на ''ш'' при фонетиката ) !
    То и Пирошка не е

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    То и Пирошка не е
    Именно!

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    С тва отношение наистина ли очакваш някой да ти помогне?
    Цитирай Първоначално написано от ludata90 Виж мнението
    Знам къде има такива, но нещо ме кара да не го напиша.
    +1...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В мол Сердика. Магазинът "Бижу Бриджит". Има сърчица, които се разделят. Във всеки магазин за дрънкулки. Просто питаш. На Графа съм намирала.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Bulgaria
    Боклук нещастен вика

Някой модератор няма ли да се появи в тази тема...?

епа и човека си има право, пита дали знаете със сигурност къде конкретно може да намери такова, а вие му викате "в някое магазинче" , къв отговор е това, то е ясно, че в магазин ще е :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си