.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Голям фен Аватара на besso
    Нека позная - тази ти е първото гадже и ти е споменала преди време колко са яки ключодържателите със сърчица. И понеже ти е първата и явно си инфантилен й тичаш по гъза като някой малък прислужник, който си мисли, че с лигави подаръчета и изненадки ще си гарантираш любовта й завинаги. Защото не можеш да намериш каквото си си навил на пръста изпадаш в паника, понеже усещаш, че любовта, която получаваш е застрашена и можеш да бъдеш изоставен, ако не направиш точно тази изненада. Никой тук не е длъжен да ти обяснява каквото и да било.

Като гледам колко си невротичен, недорасъл и злобен, просто усещам как след някой и друг месец ще видим тема от теб "Как да си я върна" или нещо от сорта. Щото никой не би искал подобен тип до себе си. Какъвто и да го играеш, истинската същност на човек скоро изпъква.

Айде със здраве! Шматка!

Офф.. Просто след като прочетох "Нека позная" и спрях да чета..

Няма как да познаеш какъ.. оф абе я всъщност майната ти, боклук нещастен, деба и ... само можете да ядосате човек..
    Гадове мръсни.

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Никой тук не е длъжен да ти обяснява каквото и да би
    Е тук грешиш ! Форума е за това да помагаш на някой като отговаряш на въпроса му ! И наистина в София има милиони магазини ако не знаете нещо по-конкретно можеше да не казвате нищо ! И грешката е не че не знае как се пише съответната дума просто буквата ''ц'' се намира на мястото на ''ш'' при фонетиката ) И не е нужно да правиш психоанализ след като той не е те молил !
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    И грешката е не че не знае как се пише съответната дума просто буквата ''ц'' се намира на мястото на ''ш'' при фонетиката ) !
    То и Пирошка не е
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    То и Пирошка не е
    Именно!

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на s40t4
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    С тва отношение наистина ли очакваш някой да ти помогне?
    Цитирай Първоначално написано от ludata90 Виж мнението
    Знам къде има такива, но нещо ме кара да не го напиша.
    +1...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В мол Сердика. Магазинът "Бижу Бриджит". Има сърчица, които се разделят. Във всеки магазин за дрънкулки. Просто питаш. На Графа съм намирала.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си