- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПЕШНО! Къде мога да намеря...?(София)
Нека позная - тази ти е първото гадже и ти е споменала преди време колко са яки ключодържателите със сърчица. И понеже ти е първата и явно си инфантилен й тичаш по гъза като някой малък прислужник, който си мисли, че с лигави подаръчета и изненадки ще си гарантираш любовта й завинаги. Защото не можеш да намериш каквото си си навил на пръста изпадаш в паника, понеже усещаш, че любовта, която получаваш е застрашена и можеш да бъдеш изоставен, ако не направиш точно тази изненада. Никой тук не е длъжен да ти обяснява каквото и да било.
Като гледам колко си невротичен, недорасъл и злобен, просто усещам как след някой и друг месец ще видим тема от теб "Как да си я върна" или нещо от сорта. Щото никой не би искал подобен тип до себе си. Какъвто и да го играеш, истинската същност на човек скоро изпъква.
Айде със здраве! Шматка!![]()
Офф.. Просто след като прочетох "Нека позная" и спрях да чета..
Няма как да познаеш какъ.. оф абе я всъщност майната ти, боклук нещастен, деба и ... само можете да ядосате човек..
Гадове мръсни.
Е тук грешиш ! Форума е за това да помагаш на някой като отговаряш на въпроса му ! И наистина в София има милиони магазини ако не знаете нещо по-конкретно можеше да не казвате нищо ! И грешката е не че не знае как се пише съответната дума просто буквата ''ц'' се намира на мястото на ''ш'' при фонетиката) И не е нужно да правиш психоанализ след като той не е те молил !
Вярвай в мечтите си !
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В мол Сердика. Магазинът "Бижу Бриджит". Има сърчица, които се разделят. Във всеки магазин за дрънкулки. Просто питаш. На Графа съм намирала.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ