Имам проблем с това че не мога да си намеря приятелка в училище съм правил комплименти и закачки към момичета (по специялно към 1 от класа което ми харесва ) но нещо нямаше интерес (може би защото момичетата в тази възраст се заглеждат по по-големи). Преди имах приятелка обаче за жалост работата нещо се разпадна . Обикновенно в компаний сме само момчета (повече спортувам и в тези спортове няма много момичета). Рядко се случва да се съберем повече хора сред които да има 3-4-5 момичета. Та въпроса ми е как да си намеря (да търся нови компании или от училище и аз не знам вече).Не съм някой на 12 години.(в групата 15-16 г. съм) така ми е някъкво сдухано и самотно (отнасям се много добре с момичетата не съм някакъв надут или комплексиран и заядлив) просто искам някаква близост с противоположния пол. Да даваш любов и същевременно да получаваш . почти всеки ден минава по един и същи начин (училище,спорт,учене,компют ър) и вече незнам какво да правя като гледам други компании се събират момчета момичета веселят се- пък аз в нищото . (не съм грозен нито клъщав или пълен - спорта фигура и съм висок) и съм малко притеснителен.Малко дълъг ми стана пост-а но ще съм много благодарен за помощ! Благодаря за вниманието
ПП. Ако има нещо което не съм написал и би помогнало за по-насочващ отговор питайте. (извинявам се ако някъде има някоя грешка)