.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Каква е разликата между гадже и забивка?

знам много странен въпрос но ако някой може да ми каже

"Забивка" е ако искаш просто да флиртуваш с мадамата или да правиш секс с нея за една вечер,работи и ако искаш да си я хванеш за гадже,а гадже е когато вече си я "забил" тоест тя те харесва и има интерес към теб.Поне аз така го знам,нека и колегите си кажат мнението.
    PS:говоря от мъжка гледна точка,защото не знам как стоят нещата при жените
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Цитирай Първоначално написано от ninjaiscrazy Виж мнението
    "Забивка" е ако искаш просто да флиртуваш с мадамата или да правиш секс с нея за една вечер,работи и ако искаш да си я хванеш за гадже,а гадже е когато вече си я "забил" тоест тя те харесва и има интерес към теб.Поне аз така го знам,нека и колегите си кажат мнението.
    За мен е същото.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    А ти на колко си казваш? (facepalm)

Мега фен Аватара на babity
    Ох, ами то е много индивидуално значението и на двете думички. Най - масово забивка се употребява като бройка - разписАл си се и си тръгваш от местопрестъплението със сключени пръсти и си повтаряш като мантра "Дано не я видя повече!". Други използват забивка като тръпка, ох, ами... потенциално гадже. Виж, т'ва с гаджето е лесно. Ебеш през по - голямата част от месеца и на определени дни в годината си задължен да купуваш боклуци.

Цитирай Първоначално написано от ninjaiscrazy Виж мнението
    +1 Съгласна съм.

[QUOTE=babity;10567135Виж, т'ва с гаджето е лесно. Ебеш през по - голямата част от месеца и на определени дни в годината си задължен да купуваш боклуци.[/QUOTE]

Мъка, мъкаа..... ти ако тръгваш с тая гадната нагласа..ужас

Гадже не е само да се ебете и да купува подаръци по поводи, ама айде..

пп-и гадже означава друго, но как да е. Да си във връзка с някого значи да споделяш голяма част от живота/ежедневието си с него, да имате допирни точки, теми за разговор, да се подкрепяте , когато някой от вас има проблем и ала бала...ама айде нали съм по-малка и ще кажеш, че не съм видяла от живота и тва са неща, видени през розови очила, нека бъде ебене и купуване на подаръци, просто 'щот се чувстваш длъжна, или той.. или който и да е

Забивката е да флиртуваш с някого и се ползвате един, два пъти и така. Върви на дискотека-бол забивки
    и общо взето първото мнение е най-добре написано .

Мега фен Аватара на babity
    Споделяй си и си съпреживявай каквото искаш с който искаш, личен избор е. За един споделянето е първостепенно, за друг ебането. Въпрос на приоритети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си