.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Обещание

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ахаха.
    Първо - разбирате се да си подарите подаръци? WTF? И после разбираш ли жеста бил важен.
    Второ - подаръци само за повод ли си подарявате?
    Трето - ти си му подарила, за да може и той да ти подари ли? Един вид чакаш жеста да бъде върнат. Наистина тъжно.

Да не продължавам. Материалистка си и още как. Можеше да му кажеш да не се притеснява, а не на 25 да го пращаш да ти купува. Един течен шоколад в бурканче, една сметана във флакон и 500гр. ягоди - това да му беше поръчала от супермаркета, по-добре щеше да ви е. К'ви бижута, к'ви кинти... Сигурно още получавате джобни от вашите, ама сметка си държите смешки.

Първо-Да, разбрахме се да си подаряваме подаръци и по негово желание, идеята беше негова!
    Второ- Няма значение кога си подаряваме подаръци,просто факта, че се опитват да те правят на глупава те дразни!
    Трето-Подарих подарък , за да покажа , че ми пука за него и подаръка ми беше може би най-малкия , но направих жеста.

На 25 не съм го пратила аз , самия той ми се обади и ми каза , че е в магазина, да ми купува подарък.Никога не съм му казвала да ми купува бижу, просто се дразня той самия да ми каже , че е поръчал еди какво си , а на лице няма нищо.Бих се зарадвала и на една вафла , стига да знам , че е от него.Джобни получавам аз от нашите , а той работи и си изкарва сам парите.Благодаря ти , все пак за мнението !!

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Ахаха.
    Първо - разбирате се да си подарите подаръци? WTF? И после разбираш ли жеста бил важен.
    Второ - подаръци само за повод ли си подарявате?
    Трето - ти си му подарила, за да може и той да ти подари ли? Един вид чакаш жеста да бъде върнат. Наистина тъжно.

Да не продължавам. Материалистка си и още как. Можеше да му кажеш да не се притеснява, а не на 25 да го пращаш да ти купува. Един течен шоколад в бурканче, една сметана във флакон и 500гр. ягоди - това да му беше поръчала от супермаркета, по-добре щеше да ви е. К'ви бижута, к'ви кинти... Сигурно още получавате джобни от вашите, ама сметка си държите смешки.
    Чак аз се почувствах нареден хахаха )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си