.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Arrow Исками се да го целуна....

Здравейте,аз съм момиче на почти 16.Много харесвам един свой съученик ,той е мил ,хубав и също на 16.
    С него сме горе долу приятели ,тоест общуваме си понякога когато си тръгваме от учелище и пред тях си говорим.Работата обаче е там ,че отначало само ми харесваше като приятел ,но с времето усещам как хлътвам все повече и повече и незнам как да му го покажа ,дали няма да се изненада и да спре да ми говори ,дали няма да каже на приятелите си ,досещате се разни такива страхове...исками се много ,ама много когато е на см от мен да го целуна ,но незнам как ще реагира дали няма да се обиди и да ме игнорира...Някакви идеи и съвети какво да правя?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ДЕ така и мене някоя да ме фАне, па да ме обижда, обижда...!!!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Давай смело!Кажи му,покажи му по някакъв начин или го целуни.Не смятам че би се отдръпнал,освен ако не те харесва изобщо.
    Като каже на приятелите си - Какво от това? Това е един от най-глупавите страхове.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на shmatarok
    Нали се сещаш, че ако не предприемеш нещо, ще си останеш само с искането?
    Покани го да излезете, започнете да общувате повече, покажи му, че го харесваш.

Страх ме е да не сгафя ,защото сме и в един клас и после ще е неловко....ако го дръпна на страна някой ден за да му кажа нещо и после го целуна дали няма да ме отблъсне?

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Е поне ще знаеш,че си пробвала. Та болка за умиране чак като сте в 1 клас - ще го преглътнеш.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Редовно пускат такива теми.Нищо не губиш,ако му покажеш,че имаш симпатии към него.Чак а го целунеш е малко прекалено,но нищо не пречи да му кажеш как се чувстваш.Би трябвало да го приеме нормално,а ако не,значи е глупак и не си струва да си губиш времето с него.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Абе признай му пък то другото отвътре идва само според мен

момче да не е доволно че момиче го е целунало :Д няма такъв филм :Д
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Цитирай Първоначално написано от stefko1996 Виж мнението
    +1

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от stefko1996 Виж мнението
    Най-много филма да е, че само го е целунала... Иначе за авторката - отиваш, казваш му и готово. Квото ще да става, важното е, че ти си му казала.

Когато го видя ми се иска да го прегърна или целуна ,но пустият страх от това което ще последва ми пречат ,толкова е бил близо до мен на см просто ....

Мега фен Аватара на tori
    Това, че те е страх, го каза и го знаем. Давай по същество като го видиш, не мисля, че ще те ухапе.

Ако няма никой наоколо защо не?Все пак може и да си струва-който не рискува не печели.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от rusokoska7 Виж мнението
    Страх ме е да не сгафя ,защото сме и в един клас и после ще е неловко....ако го дръпна на страна някой ден за да му кажа нещо и после го целуна дали няма да ме отблъсне?
    Направи каквото си решила. Ако те отблъсне, веднага като се прибереш напиши на 2-3 съученички по скайп как се е опитал да те обарва и си му ударила шамар. По-скоро ще повярват на теб, отколкото да повярват на версията, че момиче е тръгнало да целува момче.

Ако не искаш да си толкова гадна, просто отричай, ако се разчуе. Пак на теб ще повярват.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Направи каквото си решила. Ако те отблъсне, веднага като се прибереш напиши на 2-3 съученички по скайп как се е опитал да те обарва и си му ударила шамар. По-скоро ще повярват на теб, отколкото да повярват на версията, че момиче е тръгнало да целува момче.

Ако не искаш да си толкова гадна, просто отричай, ако се разчуе. Пак на теб ще повярват.
    хахаха, тва ми хареса

Идейно е, ама ако някога се разбере какво е станало, ще изкарат нея лЪжкиня. Няма смисЪл. Дори и да я отблЪсне - какво толкова? Защо трябва да се срамува от чувствата си момичето...

Знаеш ли, живота е твърде кратък, когато искаш да целунеш някой, да му признаеш чувствата, увлечението - просто го направи! Няма от какво да се страхуваш.. горе главата и действай

направи каквото искаш и чустваш все пак живота е един ,а времето лети.....

В същата ситуация съм. Рискувай и може да спечелиш. Иначе доста дълго време ще се чудиш какво би могло да стане Съветвам те да действаш бързо, за да не те изпреварят

Цитирай Първоначално написано от xXxMixXx Виж мнението
    В същата ситуация съм. Рискувай и може да спечелиш. Иначе доста дълго време ще се чудиш какво би могло да стане Съветвам те да действаш бързо, за да не те изпреварят
    И аз мисля ,че ако не действам рискувам някоя да ме изпревари

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Идейно е, ама ако някога се разбере какво е станало, ще изкарат нея лЪжкиня. Няма смисЪл. Дори и да я отблЪсне - какво толкова? Защо трябва да се срамува от чувствата си момичето...
    Да,не бих отрекла истината ,че го харесвам пред приятелите му или че съм го целунала...какво мнение ще има за мен после тогава?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Пиши после какво е станало! ;д

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако от отсрещната страна не виждаш някакъв интерес, различен от приятелски, то тогава според мен не рискувай.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    +1
    +1 мore

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си