- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво, според вас, е да си "задоволен" от приятелката си?
Темата ми е главно към момчетата, защото ми е интересна мъжката гледна точка, тъй като като жена, женската я знам. Пускам темата, защото искам да се опитам да задоволя по максимален начин приятеля ми, и ако споменете нещо, на което не обръщам внимание, да го поправя. Представете си нещата, на които държите, които ви правят най-щастливи, които правят момичето ви "супер" и т.н....... Говоря и за емоционална връзка (т.е. всекидневието, отношението един към друг, т.е. всичко, което не спада към графа "секс" - ако щете и маниери, дрехи и т.н....), така и от любовна (секса).
Може накратко да отговорите, примерно:
1. (връзката) - ..
- ..
- ..
2. (секса) -...
-...
-...
Това, което биха казали момчетата от форума може да не е валидно за твоя човек. Защо не поговориш с приятеля си, ако смяташ, че не му даваш всичко?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
1. - да е забавна, добра, вълнуваща, със собствено мислене, а не някоя лигла, дето повтаря клишенцата... с една дума - да е себе си.
2. - да не се срамува от тялото си (повярвайте, мъжете не държим всичко да е перфектно) и да няма задръжки, да не отказва по-необичайните видове секс, да не е гнуслива от телесните ни течности.
това е накратко
Всеки си има собствени нужди,за да се чувства щастлив и задоволен.Това,което момчетата/мъжете тук може да ни накара да танцуваме от радост насам-натам,твоят пич може да намери за дразнещо/скучно/не по негов вкус/какво ли не още.И още нещо-клишето "Бъди себе си" наистина важи с пълна сила.От опит говоря.Може да се опиташ да се промениш,може и да успееш,и може да си доволна за известно време,обаче накрая ще ти писне да не си себе си,ще ти писне да се променяш и ще се зачудиш какво правиш с човек,с когото реално погледнато не можеш да си такава,каквато се харесваш.
1. Да ме уважава, да не се опитва да ме обсебва (държа да си имам лично пространство), да не се опитва да ме променя (няма да завърши добре за нея) и съответно да ме харесва такъв какъвто съм, да проявява разбиране, да не бъде дребнава, да ме кара да се чувствам значим.
Това е за отношението, защото за това става въпрос. Да бъде "забавна, вълнуваща, със собствено мислене..." са по-скоро черти и характеристики, които оказват значението си, за да харесаш момичето, а за да те задържи до себе си се изисква отношение. Много държа на разнообразието, едно момиче започне ли да ми става еднообразно, дните ни като двойка са преброени.Мога и още неща да напиша...
2. На секса държа много, най-вече на желанието (от нейна страна), защото аз обожавам секса и никога не ми е достатъчен.Та в този ред на мисли...държа да се чувствам желан и задоволен. Държа на разнообразието, защото еднообразието убива... готино ми е като знам, че момичето до мен може да бъде по-сладка от захаросана ягода и по-мръсна от... няма да довърша сравнението, че съвсем ще убия романтиката.
![]()