1. Да ме уважава, да не се опитва да ме обсебва (държа да си имам лично пространство), да не се опитва да ме променя (няма да завърши добре за нея) и съответно да ме харесва такъв какъвто съм, да проявява разбиране, да не бъде дребнава, да ме кара да се чувствам значим.
Това е за отношението, защото за това става въпрос. Да бъде "забавна, вълнуваща, със собствено мислене..." са по-скоро черти и характеристики, които оказват значението си, за да харесаш момичето, а за да те задържи до себе си се изисква отношение. Много държа на разнообразието, едно момиче започне ли да ми става еднообразно, дните ни като двойка са преброени. Мога и още неща да напиша...
2. На секса държа много, най-вече на желанието (от нейна страна), защото аз обожавам секса и никога не ми е достатъчен. Та в този ред на мисли...държа да се чувствам желан и задоволен. Държа на разнообразието, защото еднообразието убива... готино ми е като знам, че момичето до мен може да бъде по-сладка от захаросана ягода и по-мръсна от... няма да довърша сравнението, че съвсем ще убия романтиката.