.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Mr.Muscle
    Guest

Как да заговориш момиче или да се запознаеш?

Значи много моля някой да ми даде съвет как да се запозная с момичето което харесвам. Тя е колкото мен и е от моето училище, но сме в различни класове. От доста време забелязвам че когато минавам покрай нея се усмихва, и много пъти приятели са ми казвали "хайде какво чакаш" , но все още не мога да намеря смелост и начин. Вече съм сигурен, че ме харесва и не се притеснявам от това, че може тя да не ме харесва. Имал съм много поводи да я заговоря , но никога смелостта не ми достига, имаме много общи познати,но когато я видя простоо..... знаете как е!! Много моля някой за съвет как да се запозная с нея или да я заговоря?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Някаква оригинална закачка. От тип, изгубих си домашния мармот...дали си го виждала? звучи леко нелепо, но винаги действа ,поне съм виждала да го прилагат с успех
    maDamn

Или просто отиди при нея и кажи нещо от сорта на "Здрасти! Как си? Мислех си, ако искаш, може да излезем...". Не е много трудно! Ако си толкова обеден, че си пада по теб, давай по-смело!

ако е непознато : здравей ,как се казваш ? от къде си ? къде учиш ? забелязах че си хубава :Д само и само да подържаш разговора
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

а ако е познат/а : здравей днес си много хубава или как си ..
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си