.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Наистина ли е толкова вредно да спиш по корем? :D

Много хора са ми казвали,а и съм чела на някои статии,че било мн вредно да спиш по корем,защото така си притискаш органите... Наистина ли е така? о.О

И ако да-как да се избавя от този навик? От години си заспивам по корем и така съм свикнала..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Според мен не е вярно! В последно време си спя по корем,просто защото ми е по-удобно,и пак казвам - за мен тези неща са измислици

То ако става въпрос - по корем е вредно, защото си притискаш органите, настрани защото си притискаш сърцето и дробовете.. Бях го чела някъде тва ама то излиза че ние тря да спим на закачалката

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    То ако става въпрос - по корем е вредно, защото си притискаш органите, настрани защото си притискаш сърцето и дробовете.. Бях го чела някъде тва ама то излиза че ние тря да спим на закачалката

Аз пък съм чела,че било най-добре настрани.. по гръб пък можело да хъркаш или да си глътнеш езика.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

По гръБ ти се схваща кръста..Или поне на мене..А и се задушавам. Настрани съм си била притискала сърцето..Не просто като легна настрани и се отпусна падам по корем. И не знам какви органи си притискам. То по тая логика дай да спим прави..Не! Чакай! Тогава ще си притискаме ПЕТИТЕ!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Здравей! Да,това всъщност е вярно,но до сега не съм чул някой да е умрял,защото спи по корем.Може да си притискаш някой органи,но това според мен не пречи.Както казаха по-горе,на която и страна да спим все си притискаме нещо.Не се притеснявай,може да се притискат органите,но нищо няма да им се случи.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Най-добре е ,курец у путе ,и душа у рае.Те тва ми е, най убаво.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Лично аз, спя с гъза нагоре
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на badsector
    Глупости. По-корем е най-дълбок, съответно най-качествен сънят. Най-леко се спи по гръб, така спях в казармата

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Единия крак вдигнат нагоре, едната ръка в противоположната посока на въртенето на часовниковата стрелка...ааа...като заспя, много знам аз как съм се завъртяла...

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Аз също спя , по корем от както се помня све още съм жива . Но адски много ми се схващат раменет и врата
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Такива, които пишат, колкото да имат 1 мнение повече, по-добре да не се обаждат точно по такива теми, от които не са сигурни за нищо А в случая тука това са почти всички... с изключение на някои от последните... Да, вярно е, че става това, но да е ТОЛКОВА вредно , както си го написала в заглавието не вярвам .
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на Mladenoff
    ама вие сериозно ли си мислите, че като заспите по корем, цяла нощ сте като мумия в тая поза ?

Аз като спя по корем после ме болят ребрата и вътрешностите. Може и да е вярно...

Мега фен Аватара на SurfSky
    Айде бе било вредно .... Най-хубаво си е по корем да си заспиш
    ПС:Когато има натиск на гърдите по време на сън , тогава се получават кошмарите ... Така бях чел някъде :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си