.

Виж резултатите на анкетата: за или против аец белене?

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

3 50,00%
  • Не

3 50,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question За или против референдума

за или против аец белене ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Mimolinka Виж мнението
    за или против аец белене ?
    питаш на място където 90% от хората нямат право на глас
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous895156
    Guest
    темата е "За или против референдума", иначе анкетата е "За или против АЕЦ Белене"

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ти за ли си не? ами да

иди разбери сега

иначе разбирам да имаме нужда от ток и съседите ни да нямат аец (турците си строят в момента) да

ама сега за какъв чеп ни е
    вместо да добавим нов реактов в Козлодуй направо нова централа на копче балтон шием
    +това край Белене вече ще се произвежда украинска водка щото в нея си има радиация пък и друго няма да има като форма на живот годна за консумиране
    всичката ни е наред да дадем 10 милиарда за да ни поскъпне тока звучи логично
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous708973
    Guest
    За по няколко причини.
    Не виждам абсолютно никаква обективна причина да съм против. Всички, с които съм говорила и които са против, мънкат глупост след глупост и един смислен аргумент не дават.

За референдума съм. А за АЕЦ Белене съм против.
    А аргумента на един съученик за беше, че този вид централи са абсолютно безопасни докато не стане авария. Не думай.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

ще се произвежда украинска водка щото в нея си има радиация пък и друго няма да има като форма на живот годна за консумиране
    Мда. Щото в Козлодуй хората се разхождат с по три крака?

За референдума и за стоежа на електроцентралата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    против АЕЦ Белене
    против Бойко и ГЕРБ ама ... ;д
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    темата е "За или против референдума", иначе анкетата е "За или против АЕЦ Белене"
    + 1. Авторът май трябва да изясни малко темата. ; )
    Иначе аз съм "За" референдум и "Против" АЕЦ.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Така,така - референдума е с въпрос: За или против развиването на ядрена енергетика?
    Аз не съм против развиването и ,но съм против Белене.
    Така , не виждам защо трябва да се дават излишни пари за нещо,което вече и изградено -блоковете в Козлодуй ,тук иде реч за 7ми блок.7-ми блок ще има изградена инфраструктура, съоръжения, които ще бъдат от основните на АЕЦ "Козлодуй", ще има обща охрана и квалифицираният персонал.
    Така - от друга страна Белене изисква далеч повече средства, в земетръсна зона е и не виждам смисъл , при все че си имаме Козлодуй.
    Идеята е : Аз съм За ядрената енергия,но във вече съществуващите блокове в Козлодуй, а не някъде,на място,което ще изсмуче и последната стотинка на данъкоплатците.Против Белене съм и идва въпросът. При така зададения казус, под общ знаменател - За или Против Ядрената енергетика,кво да кажа.
    Аз ще гласувам против,най-вероятно.
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    пак че не е за или против АЕЦ Козлодуй.,..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на nymphadora
    Против.
    Белене е земетръсна зона-ние от наводненията още не сме се възстановили,представям си какво ще бъде,ако стане същото като в Япония.
    Това е проект на БСП и ДПС,които са хвърлили напълно неоправдани пари от джоба на бедните данъкоплатци за нещо,за което не сме дорасли.
    Нито токът ще ни е по-евтин след това,нито пък проектът ще излезе 4 милиарда-поне 12 ще бъде всичко.
    А и като цяло това не е нещо,което трябва да се решава на референдум.
    Много по-умен човек си го е казал : http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/0..._nova_iadrena/

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Разбира се, че "за" референдума. В Швейцария (която е 32409384 пъти по-богата страна от България) има референдуми за всичко. Например дали политиците им да имат право да си купуват автомобили с държавните пари.. А нашите депутати много ги е** ... карат си Мерцедесите и си живеят живота. К'ва демокрация е това да се допитват до народа веднъж на 200 години?.. Референдумът си е чиста реклама преди изборите...

Според мен също трябва да има и референдум да се намали броят на депутатите в парламента. Не може на 7 млн души население цели 240 депутати да лапат пари като я отидат един път в месеца на "работа", я не отидат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си